in

Το ξύλινο σπιτάκι που όλοι θα θέλαμε να περάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα

Συνήθως σας παρουσιάζουμε πολυτελή σπίτια, τα οποία κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια και απευθύνονται σε ανθρώπους με “γερά” πορτοφόλια. Αυτή την φορά ωστόσο, αποφασίσαμε να σας δείξουμε ένα απλό ξύλινο οικογενειακό σπίτι, το οποίο είναι έχει minimal σχεδιασμό και όλοι μας θα θέλαμε να περάσουμε εκεί αυτά τα Χριστούγεννα.

Το απλό που αναφέρουμε πιο πάνω, δεν σημαίνει ότι αυτό το σπίτι είναι βαρετό, καθώς η εταιρεία Woonpioniers είναι ειδική στην κατασκευή ιδιαίτερων ξύλινων σπιτιών, τα οποία ονομάζει Indigo και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τα γούστα κάθε πελάτη.

Το ξύλινο σπίτι των 80 τετραγωνικών μέτρων που θα δείτε παρακάτω, έχει απλή σχεδίαση και είναι κατασκευασμένο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτει πατώματα από μπετόν, τοίχους με επένδυση από ξύλο και μια πρόσοψη από γυαλί που μεγιστοποιεί την είσοδο του φυσικού φωτός και φυσικά προσφέρει εκτεταμένη θέα στο γύρω τοπίο.

Οι κύριοι χώροι της κατοικίας βρίσκονται στο ισόγειο, ενώ η σοφίτα στεγάζει την κυρίως κρεβατοκάμαρα, η οποία διαθέτει ένα τεράστιο παράθυρο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της ξύλινης κατοικίας παρακάτω:

Πηγή: perpetual.gr

Σοκ: Γυναίκα στο Ηράκλειο ζει στο αυτοκίνητο εδώ και 2 χρόνια (vid)

Στοίχημα: Προηγούμενα… 38 ετών για Λίβερπουλ και Φλαμένγκο!