in

Μαέστρος του Λιμενικού παρενοχλούσε 11χρονες

Δεν είναι μόνο ο 60χρονος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών που καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών σε κάθειρξη 14,5 ετών για αποπλάνηση δύο ανήλικων μαθητριών του, ηλικίας 8 και 10 ετών, αλλά και ο καθηγητής μουσικής του Λιμενικού Σώματος (με δικό του ωδείο), ο οποίος είχε τις ίδιες «αδυναμίες».

Ο τελευταίος, όμως, μπορεί να καταδικάστηκε από τα δικαστήρια του Πειραιά σε κάθειρξη 5,5 ετών για ακόλαστες πράξεις κ.λπ. σε βάρος 11χρονων μαθητριών του, αλλά το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου δέχτηκε την αίτηση του καθηγητή μουσικής, αναίρεσε μερικώς, για νομικούς φυσικά λόγους, την πρώτη απόφαση και ανέπεμψε την υπόθεση για νέα κρίση στο ίδιο δικαστήριο, με αποτέλεσμα η ποινή του τελικά να γίνει εξαγοράσιμη.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Ο καθηγητής έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς, μεταξύ άλλων, επί δεκαετίες διετέλεσε μουσικός στο Λιμενικό Σώμα, είχε οργανώσει μουσικά τμήματα και χορωδίες, ίδρυσε τρεις φιλαρμονικές σε δήμους, αλλά και τη Φιλαρμονική του Λυκείου Ελληνίδων, διετέλεσε πρόεδρος Συλλόγων Γυμνασίου – Λυκείου και Συλλόγου Ενοριτών, αλλά και εκκλησιαστικός επίτροπος.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Το καλοκαίρι του 2010, όταν ο καθηγητής ήταν 70 ετών, κατά την προσέλευση στο μάθημα μουσικής 11χρονης μαθήτριας μαζί με συνομήλικη φίλη της «θώπευε τις δύο ανήλικες στους ώμους, στην πλάτη, στη μέση και στα χέρια και τις προέτρεψε να του δώσουν φιλί στο μάγουλο, όπως και έκαναν, να φιλήσουν η μία την άλλη, το οποίο επίσης έκαναν, και στη συνέχεια να φιλήσουν η μία την άλλη στο στόμα, προσποιούμενος εκ των υστέρων ότι το είπε χάριν αστεϊσμού». Ωστόσο «εκείνες αρνήθηκαν να το πράξουν», δηλαδή να φιλήσει η μία την άλλη στο στόμα.

Λίγες μέρες αργότερα, το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε όταν η ίδια μαθήτρια πήγε για μάθημα με την ίδιας ηλικίας εξαδέλφη της. Αυτή τη φορά ο καθηγητής «αγκάλιαζε τις δύο ανήλικες κατ’ επανάληψη, τις φίλησε στο κεφάλι και τις προέτρεψε να φιλήσουν η μία την άλλη, πράγμα το οποίο οι ανήλικες έπραξαν, ενώ στη συνέχεια τις προέτρεψε να επαναλάβουν τα φιλιά».

Πηγή: protothema.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ταϊλάνδη: σε λούνα παρκ άνοιξε μπάρα ασφαλείας και εκτινάχθηκαν στο κενό (vid)

Φρίκη στην Ισπανία: Παίκτρια του Big Brother βιάστηκε μέσα στο σπίτι και μετά της έδειξαν το βίντεο (vid)