in

Ο κακός χαμός σε σχολείο – Η αποβολή της μαθήτριας έφερε ξύλο, τραυματισμούς και συλλήψεις

[dropcap]T[/dropcap]ο σχολείο στην Αλεξανδρούπολη μετατράπηκε σε ρίνγκ. Οι καθηγητές φώναξαν την αστυνομία και ασθενοφόρο…

Μάρτυρες ενός πολύ σοβαρού περιστατικού έγιναν οι μαθητές και οι καθηγητές του 3ου Γυμνασίου στην Αλεξανδρούπολη, το μεσημέρι της Τρίτης (09-10-2018), όταν στο σχολείο έγινε μία συμπλοκή μεταξύ μαθητών και μαθητριών που τελικά είχε τραυματισμούς και συλλήψεις.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Όλα ξεκίνησαν όταν συνεπλάκησαν δύο κοπέλες – μαθήτριες του Γυμνασίου και οι καθηγητές έκριναν σκόπιμο να καλέσουν την μητέρα της μίας. Η μητέρα προσήλθε στο σχολείο, αλλά όχι μόνη της.

Είχε μαζί της και μία παρέα αγοριών. Η μητέρα και η παρέα των αγοριών επιτέθηκαν εκ νέου στην πρώτη κοπέλα και ο αδερφός της – επίσης μαθητής του σχολείου – ενεπλάκη στον καυγά για να σώσει την αδερφή του.

Όμως τελικά, ο αδερφός ήταν το θύμα της ιστορίας αφού χτυπήθηκε τόσο άσχημα από τη μητέρα και την «παρέα» της, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Στο σχολείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο νεαρός παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Στο σχολείο κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να αντισταθεί και έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στους αστυνομικούς.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι κάτοικοι της οδού Άβαντος και μάλιστα η μητέρα ανήκει στο περιβάλλον μιας οικογένειας που στο πρόσφατο παρελθόν είχε πάλι απασχολήσει τις αρχές για σοβαρό περιστατικό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πάντως είναι παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με τους συμμαθητές τους και έχουν χάσει αρκετά χρόνια σχολικής ζωής, στην οποία επέστρεψαν κατόπιν της νομικής υποχρέωσης που έχουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν τα παιδιά τους εγγεγραμμένα στο σχολείο.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μοντέλο από το Αζερμπαϊτζάν έκανε tattoo με λάθος μετάφραση και γίνεται παγκόσμιο viral

AB Bασιλόπουλος: Η εταιρεία πήρε θέση για τον βάτραχο στη σαλάτα