in

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης της Λαμίας – Παραιτήθηκε ο συνήγορος του 69χρονου (vid)

[dropcap]P[/dropcap]αγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του συνταξιούχου δικηγόρου που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα εγγόνια του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το κοριτσάκι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην έκθεση περιγράφονται «σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριοτσάκι, «η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Εν τω μεταξύ, ενώ συνεχίζεται η απολογία του 69χρονου συνταξιούχου δικηγόρου που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του, σε Εισαγγελέα και Ανακρίτρια στα Δικαστήρια Λαμίας, ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών από την ιατροδικαστική έκθεση.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…», ήταν οι δηλώσεις του κ. Κρούπη, ενώ υπό το βάρος των νέων αποκαλύψεων θεωρείται σχεδόν βέβαιη η προφυλάκιση του δικηγόρου ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τα τελικά αποτελέσματα από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που ζήτησε η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, που ενήργησε και την εξέταση στα δύο παιδιά.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ανισόρροπη γιαγιά μεταφέρει τα εγγόνια της μέσα σε κλουβιά σκύλων (vid)

Εισαγγελική έρευνα για το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού»