in

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη – 100 χούλιγκαν επιτέθηκαν στη σχολή του Ολυμπιακού

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δυστυχώς τα άρρωστα μυαλά είναι αυτά που συνεχίζουν να κάνουν ό,τι θέλουν και να τρομοκρατούν ακόμα και μικρά παιδιά.

Το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλονίκης η σχολή του Ολυμπιακού που εδρεύει στην πόλη έπαιζε φιλικό παιχνίδι με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου. Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο συμμετείχαν παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη ξαφνικά 100 άτομα εισέβαλλαν στο χώρο και σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ. Οι εισβολείς επιτέθηκαν στον υπεύθυνο της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, τον Γιώργο Χοχλάκη, τον οποίο μάλιστα χτύπησαν και με σιδερολοστό στο πρόσωπο. Επίθεση δέχτηκε και ο γιος του Γιώργου Χοχλάκη.

Οι χούλιγκανς τρομοκράτησαν και εκφόβισαν τα παιδιά που αγωνιζόταν στο φιλικό παιχνίδι με τον Ποντιακό Πολυδενδρίου. Αφαίρεσαν από τους πιτσιρικάδες τσάντες, μπλούζες και οτιδήποτε έφερε πάνω τα διακριτικά του Ολυμπιακού.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα παιδιά που έζησαν το σκηνικό του τρόμου είναι φοβισμένα και τρομοκρατημένα. Ο υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Χοχλάκης προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και ήδη το τμήμα αθλητικής βίας είναι ενήμερο και ασχολείται με την υπόθεση.

Αλήθεια ποιος όπλισε τα χέρια των 100 χούλιγκανς που έφθασαν στο σημείο να επιτεθούν ακόμα και σε παιδιά 15 ετών; Ποιος θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την άθλια κατάσταση που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον αθλητισμό;

Ένας δάσος μεγαλώνει μέσα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στη Αυστρία (vid)

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας