in

Φρίκη σε αποθήκη στην Αθήνα: Ανήλικοι βίαζαν 14χρονο ΑμΕΑ

[dropcap]T[/dropcap]ην απόλυτη φρίκη ζούσε επί δύο ολόκληρους μήνες ένας 14χρονος με νοητική υστέρηση στα χέρια άλλων τριών ανηλίκων γειτόνων του, σε εργατική πολυκατοικία της Αθήνας, όπου διέμεναν με τις οικογένειές τους.

Οι τρεις δράστες, ηλικίας οι δύο 15 ετών και ο τρίτος 13 ετών, κατηγορούνται ότι τον εξανάγκαζαν να τους ακολουθεί μέχρι την αποθήκη και εκεί τον ακινητοποιούσαν με τη χρήση βίας και τον βίαζαν.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Καθώς το αδύναμο θύμα δεν μπορούσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, βλέποντας ότι ο εφιάλτης του δεν θα είχε τέλος, «λύγισε» και μία ημέρα αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα του. Έτσι, οι ανήλικοι βιαστές, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, αναμένουν πλέον τη δίκη τους από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων της Αθήνας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso”, θα υποστηρίξουν ότι δεν έκαναν τίποτε από όσα τους καταλογίζει ο 14χρονος και θα παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Ο εφιάλτης του 14χρονου ξεκίνησε το Σεπτέμβριο και τελείωσε το Νοέμβριο του 2012. Το διάστημα εκείνο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενεργώντας από κοινού, οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγούσαν δια της βίας σε αποθήκη τον 14χρονο, ο οποίος προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και πάσχει από ημιπληγία και μέτρια νοητική υστέρηση. Εκεί, ο ένας από τους δράστες του έκλεινε το στόμα και άλλος τον βίαζε, ενώ ο τρίτος παρακολουθούσε.

Άλλαζαν ρόλους

Όση ώρα κρατούσε το μαρτύριο του νεαρού, οι δράστες τον γρονθοκοπούσαν στην κοιλιά για να κάμψουν την αντίστασή του. Αυτό γινόταν δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και μάλιστα κάθε φορά οι ανήλικοι άλλαζαν ρόλους.

Σφίξιμο στο στομάχι προκαλεί η ένορκη κατάθεση της μητέρα του, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της ξυπνούσε κάθε βράδυ με κλάματα. Κατά την ίδια, τον Αύγουστο του 2012 εντελώς ξαφνικά ο 14χρονος άρχισε να δέχεται τα άγρια πειράγματα των ανήλικων γειτόνων του, οι οποίοι τον χτυπούσαν, τον έβριζαν και τον έφτυναν.

Η μητέρα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζήτησε εξηγήσεις από τον πατέρα ενός παιδιού που μένει με την οικογένειά του στην ίδια πολυκατοικία, ο οποίος της απάντησε «παιδιά είναι» ενώ παράλληλα την παρότρυνε να ηρεμήσει. Όμως, σύμφωνα με τη γυναίκα, ο 14χρονος άρχισε να είναι ανήσυχος, να κλαίει και να «περιφέρεται στο σπίτι», ενώ κάθε φορά που τον ρωτούσε τι έχει, εκείνος αρνιόταν να της πει.

Το μαρτύριο της οικογένειας πήρε τέλος όταν μία ημέρα ο ανήλικος «έσπασε» και αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε όλο αυτό τον καιρό στα χέρια των τριών αγοριών. Μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη, η μητέρα του 14χρονου κατήγγειλε τους δράστες στην Αστυνομία. Ενώπιον του ανακριτή οι τρεις ανήλικοι φέρεται ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ

Τηλεφώνημα για τον Μάριο από την Καλλιθέα αναστάτωσε χθες το “Τούνελ”!

Ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Η σύνδεση ήταν απευθείας και εκεί βρισκόταν η δημοσιογράφος μαζί με συνεργείο»