in

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι της Γαρμπή και του Σχοινά

Θύματα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία έπεσαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η τραγουδίστρια, που αυτό το διάστημα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο, πάρκαρε έξω από το σπίτι λίγο πριν από τις 6:00.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Ξαφνικά είδε να εμφανίζονται μπροστά της τέσσερις κουκουλοφόροι οι οποίοι με την απειλή όπλου την οδήγησαν μέσα.

Στη συνέχεια της ζήτησαν να ξυπνήσει τον Διονύση Σχοινά, τον οποίο και έδεσαν. Απειλώντας με τα όπλα ζητούσαν να μάθουν πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. «Αν δεν μας δώσεις τα χρήματα θα σε φυτέψουμε με μία σφαίρα», φέρονται να είπαν οι δράστες, οι οποίοι εικάζεται ότι ήταν δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί.

Τελικά το ζευγάρι αποκάλυψε πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο υπήρχαν μετρητά και κοσμήματα. Να σημειωθεί ότι στο σπίτι βρισκόταν και ο ανήλικος γιος τους, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ένοπλης ληστείας κοιμόταν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το εντοπισμό των κακοποιών οι οποίοι εξαφανίστηκαν αμέσως μετά τη ληστεία.

Πηγή: pontos-news.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Απειλητικό μήνυμα στην Αγγελική Νικολούλη, στον αέρα της εκπομπής της – Πως απάντησε (vid)

Στοίχημα: Τα… απόνερα του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού, από τον Μπάγεβιτς στον… Δημητρόπουλο