in

Αρνήθηκε να συλληφθεί η Βίκυ Σταμάτη – Χειρονομία στους δημοσιογράφους (vid)

[dropcap]M[/dropcap]ε ταξί θα μεταβεί στο Εφετείο η Βίκυ Σταμάτη, η οποία μάλιστα έκανε και μία άσεμνη χειρονομία προς την πλευρά των δημοσιογράφων.

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό πως τόσο ο Ακης Τσοχατζόπουλος, όσο και η Βίκυ Σταμάτη θα πρέπει να επιστρέψουν στη φυλακή, η σύζυγος του πρώην υπουργού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Στο σπίτι της στο Χαλάνδρι παρέμεινε κλειδωμένη για αρκετές ώρες η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή έπειτα από τη χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού αρνούνταν να βγει από το σπίτι της και δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για να τη συνοδεύσουν στη φυλακή.

Τελικά, μετά την αποχώρηση των δημοσιογράφων από το σημείο, η Βίκυ Σταμάτη αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι άσεμνες χειρονομίες προς τους δημοσιογράφους οι οποίοι την περίμεναν κοντά στην είσοδο της οικίας της.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μεταμοσχεύσεις: Μόλις 4,5 εθελοντές δότες ανά 1 εκατ. πληθυσμού στην Ελλάδα

Ξύλο και δαγκωματιές στην ουρά του μετρό για τα εισιτήρια