in

Αυτές είναι οι δύο καλύτερες Ελληνικές παραλίες της Ευρώπης! Δεν πάει ο νους σας ποιες είναι!

[dropcap]E[/dropcap]ίναι αλήθεια ότι όσοι διαγωνισμοί κι αν γίνουν που αφορούν σε παραλίες της χώρας μας, πάντα θα αδικούνται κάποιες άλλες. Το Tripadvisor, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας αποκάλυψε το top 10 των παραλιών της Ευρώπης που θα πρωταγωνιστήσουν στον ταξιδιωτικό χάρτη του 2018. Τα αποτελέσματα της κατάταξης προκύπτουν έπειτα από αναζητήσεις και σχόλια του κοινού, τους προηγούμενους 12 μήνες.

Φυσικά δύο από τις δέκα θέσεις καταλαμβάνουν Ελληνικές παραλίες και δεν είναι ούτε ο Σίμος στην Ελαφόνησο ούτε το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο. Οι δύο Ελληνικές που θεωρούνται οι καλύτερες της Ευρώπης είναι ο Μπάλος και το Ελαφονήσι στην Κρήτη.

Το σίγουρο είναι ότι η Κρήτη έχει την τιμητική της φέτος, όπως βέβαια κάθε χρόνο, καθώς οι παραλίες είναι τροπικές σε κάποια σημεία της και θυμίζουν έντονα Καραϊβική. Κι επειδή οι περισσότεροι αυτήν την στιγμή που διαβάζουν το άρθρο, είναι στη δουλειά τους ή όχι διακοπές σε κάποιο νησί, τουλάχιστον ας απολαύσουν μερικές φωτογραφίες από τις μοναδικές αυτές παραλίες!

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μικροβιακή «βόμβα» οι στεγνωτήρες χεριών – Δείτε γιατί πρέπει να τους αποφεύγετε

Αυτή η γυναίκα όταν μεθάει… απαγάγει σκύλους – Το έχει κάνει τρεις φορές