in

«Βόμβα»: Τρανταχτά ονόματα της showbiz στη λίστα με τα 135 κιλά κοκαΐνης

Πρώτα τραπέζια σε μεγάλες πίστες και πολυτελή clubs της Αθήνας, καθώς και ακριβά αυτοκίνητα συνθέτουν τον βίο και την πολιτεία του βαρόνου της κοκαΐνης, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι του, στη Βάρκιζα, και φέρεται ότι είχε στο πελατολόγιο του τρανταχτά ονόματα της υψηλής κοινωνίας, που τρέμουν για τις ενδεχόμενες αποκαλύψεις.

Στο πολυτελές διαμέρισμα του Σέρβου «Εσκομπάρ της showbiz και των μεγάλων σαλονιών» οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν την ποσότητα-μαμούθ των 135 κιλών κοκαΐνης, η οποία, σύμφωνα με την προανάκριση, προοριζόταν για ηχηρά ονόματα της αθηναϊκής ελίτ. Επιχειρηματίες, μοντέλα, τηλεπερσόνες και βίζιτες, που είναι «βουτηγμένα» στην άσπρη σκόνη, έχουν χάσει τον ύπνο τους και αγωνιούν για το αν θα τους «κάψει» ο 33χρονος βαρόνος των ναρκωτικών!

Ο 33χρονος Μάρτιν, μολονότι εγκαταστάθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, είχε προλάβει να δημιουργήσει υψηλές γνωριμίες και να έχει προσβάσεις σε πελάτες με «γερά» πορτοφόλια προκειμένου οι dealers του να «σπρώξουν» το εμπόρευμα, το οποίο κοστολογείται στα 5.000.000 ευρώ.

Ο 33χρονος έφτασε στη χώρα μας πριν από τρεις εβδομάδες και νοίκιασε το πολυτελές διαμέρισμα στη λεωφόρο Ποσειδώνος μέσω αγγελίας της διαδικτυακής υπηρεσίας Airbnb. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε στην αθηναϊκή νύχτα με ακριβό αυτοκίνητο και έκανε μεγάλη ζωή με την παρέα του στα πρώτα τραπέζια των νυχτερινών κέντρων. Εκεί «έχτισε» τις επαφές του με την υψηλή κοινωνία, την οποία προμήθευε με τις ποσότητες της κοκαΐνης.

Η ατζέντα του εμπλουτίστηκε και με πιο «μικρούς» πελάτες, καθώς το κύκλωμα είχε πιάσει πόστα σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει αν ο 33χρονος έφερε μαζί του τα ναρκωτικά στην Ελλάδα ή αν κάποιοι τον περίμεναν στην Αθήνα με τα 135 κιλά, ώστε να τα διαθέσει ο ίδιος με το κύκλωμά του στους χλιδάτους πελάτες.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης έφτασαν στο διαμέρισμα με την κοκαΐνη ύστερα από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών, την ώρα που οι Αρχές αναζητούν δεκάδες άτομα τα οποία εμπλέκονται στο κύκλωμα του οποίου ηγείται ο Σέρβος «Εσκομπάρ». Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η κατάθεση του 33χρονου, μέσω της οποίας η Αστυνομία προσδοκά να φτάσει στα υπόλοιπα μέλη του καρτέλ της κοκαΐνης. Να σημειωθεί ότι την υπεράσπισή του ανέλαβαν από κοινού οι ποινικολόγοι Γεώργιος Δρύλλης και Σάκης Κεχαγιόγλου, ενώ ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο το πρωί.

ΠΗΓΗ

Όταν ένα λιοντάρι μπορεί να προκαλέσει… μποτιλιάρισμα

Ο Σαββόπουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος