in

Δασκάλα δημοτικού έβαλε παιδάκια να χτυπήσουν συμμαθητή τους – «Ρίχτε του μερικές φάπες»

[dropcap]E[/dropcap]να περιστατικό που μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει φαίνεται να έλαβε χώρα σε Δημοτικό του Αλίμου. Όπως καταγγέλλεται δασκάλα θέλησε να τιμωρήσει 9χρονο μαθητή προχωρώντας σε… βασανιστήρια.

Ο μαθητής πηγαίνει στην 4η τάξη του 6ου Δημοτικού σχολείου στον Άλιμο, και η δασκάλα που φέρεται να του έκανε αυτό το… καψώνι – βασανιστήριο, είναι αυτή της μουσικής.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Συγκεκριμένα, η δασκάλα εξοργίστηκε όταν ο 9χρονος κατά την διάρκεια του μαθήματος μιμούνταν ήχους από αυτοκίνητο, προσποιούμενος πως είναι οδηγός.

«Ρίχτε του μερικές φάπες»

Θεώρησε λοιπόν… κατάλληλο το να προτρέψει τους συμμαθητές του να τον χτυπήσουν, λέγοντας «σηκωθείτε και ρίξτε του μερικές φάπες». Ορισμένα παιδιά δεν το έκαναν, υπήρξαν όμως αρκετοί που υπάκουσαν την δασκάλα. Μάλιστα ακόμα και όταν το παιδί βγήκε από την αίθουσα για να σωθεί, τον κυνήγησαν χτυπώντας τον στον κεφάλι.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως όταν η μητέρα του παιδιού ζήτησε εξηγήσεις από τον διευθυντή, αυτός της ζήτησε… να μην δοθεί έκταση στο θέμα και «να τα βρουν μεταξύ τους».

Μάλιστα η ίδια η δασκάλα επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλθηκαν, λέγοντας πως το έκανε πάνω στον θυμό της.

Μαθητές και γονείς πάντως έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της και μαζεύουν υπογραφές προκειμένου η εκπαιδευτικός να απομακρυνθεί.

Το Ίδρυμα Νιάρχος φτιάχνει τρία νοσοκομεία και δωρίζει αεροσκάφη και ασθενοφόρα

Το FBI δεν μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο του μακελάρη του Τέξας