in

Ηλικιωμένη και ο γιος της «εγκέφαλοι» σπείρας διακίνησης ηρωίνης

Σοκ προκαλεί στο Βόλο η σύλληψη μιας 70χρονης Ελληνίδας που φέρεται ως «εγκέφαλος» κυκλώματος το οποίο διακινούσε ηρωίνη με άμεσο συνεργό της τον 47χρονο γιο της!

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]Μαζί τους συνελήφθη και ένας 48χρονος με πλούσιο παρελθόν σε παρόμοιες υποθέσεις, ο οποίος είχε τον ρόλο του προμηθευτή.

Στο πλαίσιο επιχείρησης για την εξάρθρωση της σπείρας, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες σε τέσσερα σπίτια των συλληφθέντων, όπου κατέσχεσαν 105,1 γραμμάρια ηρωίνης, δηλαδή 1.050 δόσεις αξίας περίπου 5.000 ευρώ, αλλά και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 0,85 γραμμαρίου, 47 ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα κλομπ και 2.590 ευρώ.

Ο 48χρονος φέρεται ως αρχηγός του κυκλώματος, ενώ ο 47χρονος συνεργός του μαζί με την 70χρονη μητέρα του είχαν αναλάβει την φύλαξη των ναρκωτικών. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Άνδρας πιάνει αγοράκι τη στιγμή που πέφτει από τον πέμπτο όροφο (vid)

e-EYDAP: Το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα από την ΕΥΔΑΠ