in

Θρίλερ στα Πετράλωνα με τη δολοφονία του 52χρονου – «Περίμενα την ευκαιρία»

Την ώρα που η Ασφάλεια Αθηνών προσπαθεί να εντοπίσει τη σορό του 52χρονου, η οποία σύμφωνα με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο έχει καταλήξει σε χωματερή, οι αστυνομικοί αναζητούν απαντήσεις για τα κίνητρα του 21χρονου να σκοτώσει, να τεμαχίσει και να πετάξει σε κάδο το νονό του.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN για το θρίλερ των Πετραλώνων, ο νεαρός ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι το θύμα κακομεταχειριζόταν και ξυλοκοπούσε την κουμπάρα του. «Το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό, περίμενα την κατάλληλη στιγμή», φέρεται να δήλωσε, τονίζοντας ότι τον σκότωσε στον ύπνο του.

Ο 21χρονος, που φιλοξενούνταν από το νονό του, εξήγησε ότι πήρε την απόφαση την ημέρα της δολοφονίας και ότι οι αστυνομικοί δεν θα βρουν το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε και στη συνέχεια τεμάχισε τον 52χρονο διότι το έχει κρύψει καλά. Στη δική της κατάθεση η μητέρα του καθ’ ομολογία δράστη είπε ότι την περασμένη Πέμπτη ο γιος της την ενημέρωσε ότι θα πάει να τακτοποιήσει κάποιες δουλειές με το νονό του, και όταν γύρισε της ανέφερε ότι τον σκότωσε.

Η μητέρα έχει μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική του «Γεώργιος Γεννηματάς», ενώ ο 21χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τα εγκληματολογικά εργαστήρια επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού και πάνω σε κουβέρτες. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί πάντως εκτιμούν ότι δύσκολα θα εντοπιστεί η σορός, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Πηγή: pontos-news.gr

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις και πόσο θα διαρκέσουν

«Μάχη» άνδρα με σκύλο που έχει αρπάξει παιδί – Ανεβαίνει σε αυτοκίνητο για να το σώσει (vid)