in

Σε μυστική τοποθεσία η 16χρονη που κατήγγειλε βιασμούς από τον αδερφό της και τον θείο της

Σε δυο πρόσωπα εστιάζονται οι έρευνες για τους βιασμούς που υπέστη από συγγενικά της πρόσωπα και κατήγγειλε στις Αρχές μια 16χρονη, σήμερα, κοπέλα από χωριό της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο πρώτος φερόμενος ως δράστης είναι ο 18χρονος αδερφός της, ενώ ο δεύτερος ο 40χρονος θείος της.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, αναμένεται να αναζητήσουν περαιτέρω στοιχεία, λαμβάνοντας καταθέσεις από τους γονείς, άλλους συγγενείς και κατοίκους του χωριού που φέρονται ότι μπορεί να γνώριζαν, αλλά σώπαιναν.

Κατά τις ίδιες ασφαλείς πηγές, η καταγγελία στην αστυνομία έγινε πριν από τρεις εβδομάδες, στις 18 Απριλίου, και έκτοτε η έρευνα διεξάγεται υπό άκρα μυστικότητα, λόγω της ιδιαίτερης φύσης της υπόθεσης.

Εξετάζονται ξυλοδαρμοί και απειλές πέρα από τους βιασμούς

Η συγκλονιστική υπόθεση, που ανέδειξε αρχικά η τοπική εφημερίδα «Πατρίς», αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη από τα συγγενικά της πρόσωπα τα τελευταία τρία χρόνια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως «η δικογραφία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Περιλαμβάνει όλα όσα βίωνε η ανήλικη, από το 2016 μέχρι και πριν από ένα μήνα. Πρόκειται για βιασμούς από τους δυο συγγενείς της, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις ξυλοδαρμού και απειλών».

Στη δικογραφία για τους βιασμούς που υπέστη διευκρινίζεται ότι το μαρτύριο της κοπέλας ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 13 ετών και ο αδερφός της 15.

Στο ίδιο διάστημα, ο άμεσα εμπλεκόμενος θείος της, αδερφός του πατέρα της, ήταν 37 ετών.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την κοινοποίηση της καταγγελίας, αστυνομικοί απομάκρυναν το θύμα από το χωριό και τη μετέφεραν σε τοποθεσία που για ευνόητους λόγους θα κρατηθεί μυστική.

Καθώς η ψυχολογική της κατάσταση χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα δύσκολη, κλήθηκε ειδική ψυχολόγος για να την υποστηρίξει.

Την υπόθεση των φρικτών βιασμών διερευνούν από κοινού η αστυνομία και η αρμόδια Εισαγγελία, η οποία εκτιμάται ότι τις προσεχείς ημέρες θα καλέσει για καταθέσεις μάρτυρες, αλλά και επιπλέον, τυχόν, υπόπτους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σποτ «έπος» από τον Ψωμιάδη – Άδειασε φαράσι με σκουπίδια μέσα σε αυτοκίνητο (vid)

Επτά καθημερινά πράγματα που μπορεί να μας αρρωσταίνουν – Από την οδοντόβουρτσα μέχρι την ντουζιέρα