in

«Κερδίστε χρήματα συλλέγοντας και φορτίζοντας τα ηλεκτρικά σκούτερ»: Εδώ μπορείς να κάνεις την αίτηση σου στη Lime

[dropcap]H[/dropcap] Lime κάνει δυναμική εμφάνιση στη χώρα μας. Ήδη δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, και όπως σας γράφαμε πριν λίγες ημέρες μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει και στην Αθήνα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκκίνηση λειτουργίας της υπηρεσίας με 300 e-scooters στην πρωτεύουσα.

Άλλωστε αυτό είναι η Lime: Μια δημοφιλής υπηρεσία e-scooter (ηλεκτρικά πατίνια) sharing της Lime, με σκοπό να εξυπηρετήσει όσους ψάχνουν ένα εναλλακτικό μέσο μεταφορά για μικρές αποστάσεις, εντός των αστικών κέντρων, χωρίς να αγχώνονται για μποτιλιάρισμα, στάθμευση κ.λπ. και με σχετικά μικρό κόστος.

Όπως αναφέρει το itspossible.gr η εταιρία αναζητά «Juicers». Τους υποψήφιους συνεργάτες της που θα συλλέγουν τα πατίνια από τους δρόμους, θα τα επαναφορτίζουν στο χώρο τους και θα τα βγάζουν ξανά «έξω». Και φυσικά θα πληρώνονται για αυτή τους την εργασία. «Κερδίστε χρήματα συλλέγοντας και φορτίζοντας τα ηλεκτρικά σκούτερ», τονίζει η Lime. Και ήδη έχουν ανοίξει οι σχετικές αιτήσεις. Μπορείς να κάνεις την αίτηση σου ΕΔΩ.

Μαροκινός κατέβασε την Ελληνική σημαία στη Σάμο

«Τα πέτρινα στου Χαροκόπου» που λίγοι γνωρίζουν στην Καλλιθέα!