in

Κοινωνικό μέρισμα: Αυτή είναι η απόφαση!

Δημοσιεύθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για όσους δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα. Με την ΚΥΑ 2/85835/24.11.2017, καθορίζονται τα κριτήρια εισοδήματος, περιουσίας, διαμονής, αλλά και ό, τι άλλο απαιτείται για εφάπαξ καταβολή του κοινωνικού μερίσματος έτους 2017, τις κατηγορίες των δικαιούχων.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Επιπλέον, δίνεται ο τρόπος υπολογισμού για το κοινωνικό μέρισμα και το ύψος της παροχής ανά κατηγορία δικαιούχων. Επίσης οι προϋποθέσεις, ο φορέας, αλλά και ο χρόνος και τρόπος καταβολής και ελέγχου των εισοδηματικών, περιουσιακών και των λοιπών κριτηρίων για τη χορήγησή του.

Κοινωνικό μέρισμα: Tι προβλέπει για φιλοξενούμενους, φοιτητές

Οπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση στο οφελούμενο νοικοκυριό συμπεριλαμβάνονται οι φιλοξενούμενοι. Αλλά και τα ενήλικα παιδιά της οικογένειας έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους.

Τα άτομα που έχουν δηλώσει ότι φιλοξενούνται από φυσικά πρόσωπα στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2016, δεν έχουν ίδιο δικαίωμα στην καταβολή κοινωνικού μερίσματος και προσμετρώνται υποχρεωτικά στη φιλοξενούσα μονάδα […]

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Άστεγος της έδωσε τα τελευταία του 20 δολάρια – Του επέστρεψε 239.000

Η «Θεοπούλα της Κίνας» έπεσε να πνιγεί στο ποτάμι γιατί ο γιος της διάλεξε κοντή νύφη (vid)