in

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Τι λένε οι γιατροί

[dropcap]A[/dropcap]γωνία και προσευχές για τον γοητευτικό Κωνσταντίνο που παλεύει για να γυρίσει υγιής και δυνατός στη γυναίκα του και το παιδί του

«Μακάρι να τα καταφέρει»… αυτό λένε όλοι όσοι μαθαίνουν για το σοβαρό τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και την κρισιμότητα της κατάστασής του.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Mega Star» και το πρωινό «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενεπλάκη σε τροχαίο την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ γυρνούσε σπίτι του.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο παρουσιαστής συγκρούστηκε με λεωφορείο, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος να βρεθεί στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και άμεσα τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Έπειτα από 8 ώρες μάχης, οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η κατάστασή του παραμένει «δύσκολη», μιας και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Ασκληπιείο, ο Κωνσταντίνος παραμένει σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι θεράποντες ιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν για να διαπιστώσουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Στην Εντατική όπου βρίσκεται ο παρουσιαστής δεν επιτρέπεται να μπει κανείς, παρά μόνον η σύζυγός του, και αυτή για ελάχιστα λεπτά.

Η ίδια είναι ράκος ψυχολογικά και προσπαθεί να σταθεί όρθια. Δίπλα της είναι πάντα συγγενείς και φίλοι που της δίνουν κουράγιο.

Όλοι προσεύχονται για τον Κωνσταντίνο… να τα καταφέρει και να γυρίσει δυνατός στο σπίτι του, στη γυναίκα του και στο 6χρονο αγοράκι του.

Τρόμος για τον Ερντογάν από άντρα που χύμηξε πάνω του (vid)

O Κορακάκης νέος προπονητής της Καλλιθέας – Έπιασε σήμερα δουλειά