in

Λοταρία αποδείξεων: Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν από 1.000 ευρώ

Λίγα λεπτά μετά τις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης διενεργήθηκε η κλήρωση στη λοταρία του υπουργείου Οικονομικών.

Βγήκαν οι χίλιοι τυχεροί και χίλιοι αναπληρωματικοί λαχνοί. Στη λίστα δεν αναφέρονται ονόματα και ΑΦΜ.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (30/11/2017) η πρώτη κλήρωση για τη λοταρία των αποδείξεων από την ΑΑΔΕ και οι τυχεροί λαχνοί έχουν ήδη αναρτηθεί στο aade.gr.

Από 1.000 ευρώ θα εισπράξουν εντός των προσεχών ημερών 1.000 φορολογούμενοι που κληρώθηκαν στην 1η δημόσια φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στη δημόσια κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 19:30 συμμετείχαν με δεκάδες ή και εκατοντάδες λαχνούς μόνο όσοι φορολογούμενοι πραγματοποίησαν εντός του Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή με άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών στη λοταρία συμμετείχαν 4,5 εκατ. ΑΦΜ από 8 εκατ. συναλλαγές συνολικής αξίας 2,1 δισ. ευρώ.

Πώς θα μάθετε εάν έχετε κερδίσει τα χρήματα

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τους λαχνούς που κατέχουν μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και συγκεκριμένα στο aade.gr.

Στην περίπτωση κάποιος φορολογούμενος κερδίσει τα 1.000 ευρώ θα λάβει ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο, στο λογαριασμό του στο TAXIsnet. Τα χρήματα που θα κερδίσει θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του μηνύματος. Μέχρι τότε θα πρέπει να δηλώσουν κάποιον λογαριασμό, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxis.

Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι επόμενοι δικαιούχοι. Δηλαδή οι κάτοχοι του 1ου, 2ου, κ.ά. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης

[button href=”https://kallitheacity.com/wp-content/uploads/2017/12/laxnoi.pdf” target=”1″ bg_color=”#000″ bg_hover=”#555″ text_color=”” text_hover=”#fff”]ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ[/button]

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πούτιν: «Aν μου ξαναμιλήσεις έτσι, θα τσακίσω εσένα και τη χώρα σου» (vid)

1η Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS – Η ιστορία και η σημασία της