in

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση έχει ασκηθεί στη μητέρα των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και ένταλμα σύλληψης.

Η δίωξη, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στο Παίδων ενώ αναμένεται να συνενωθούν οι δικογραφίες που σχετίζονται με το θάνατο των άλλων δυο παιδιών.

Οι αρχές στην πολύμηνη έρευνα τους επιχείρησαν να συμπληρώσουν με μεθοδικότητα τα κομμάτια του πάζλ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς φέρεται να διαπιστώθηκε στο παιδί η χορήγηση ουσίας που δεν περιλαμβάνεται στην φαρμακευτική αγωγή.

Η εξέλιξη έρχεται μετά το ρεπορτάζ που με το αναισθητικό κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

ΜΚΟ ενημέρωσε την αστυνομία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση από την Πάτρα τηλεφώνησε στην αστυνομία αναφέροντας πως έχει ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την ίδια ώρα ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως ανέφερε το MEGA, βρέθηκε στο σπίτι της λίγο μετά τις 17:30, ενώ στην περιοχή υπάρχει αναστάτωση.

Η μητέρα των τριών παιδιών μεταφέρεται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ
newsbeast.gr

Επίδομα ακρίβειας 200 ευρώ: Θα δοθεί έως 21 Απριλίου – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Η διακεκριμένη συγγραφέας Ρένα Γαλανάκη στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας