in

Νεκρό 13χρονο κορίτσι στην Άμφισσα από πυροβολισμούς κοντά σε καταυλισμό

[dropcap]T[/dropcap]ραγωδία στην πόλη της Άμφισσας, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του από πυρά όπλου.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε σε δρόμο στην Άμφισσα, κοντά στον καταυλισμό στο ΚΤΕΟ Άμφισσας, με αποτέλεσμα αδέσποτη σφαίρα να τραυματίσει θανάσιμα ένα 13χρονο κορίτσι.

Το παιδί, οικογένειας Ρομά, μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι γύρω στις 22:00 ακούστηκαν πυροβολισμοί, καθώς κάτοικος της περιοχής εντόπισε τσιγγάνους να επιχειρούν διάρρηξη στην οικεία του. Ο κάτοικος άνοιξε πυρ εναντίον τους, ωστόσο μια από τις σφαίρες βρήκε το άτυχο κορίτσι.

Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ ξέσπασαν επεισόδια με τους Ρομά να ανάβουν φωτιές και να σπάνε ότι βρούνε. Η Αστυνομία θεωρεί πάντως τον εντοπισμό του θέμα χρόνου, καθώς τα στοιχεία της ταυτότητάς του είναι γνωστά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο πόδι και ένας άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ουκρανή χορεύει twerk και προκαλεί τρακάρισμα! (vid)

Βρέφος 10 μηνών δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ