https://www.newsauto.gr/news/video-ntokoumento-listia-sto-kentro-tou-psichikou-efkola-ke-atsalakota/?fbclid=IwAR2IZKkOCHb91frowGXGqZL0xf_LrtGOCtCkH8axkyS5_GdUb9Jk9jhBwN4
in

Ντοκουμέντο: Ληστεία στο κέντρο του Ψυχικού (vid)

Συνέβη το Νοέμβριο του 2018, στις 21.15 το βράδυ στο Ψυχικό, στη συμβολή με την Κηφισιάς. Σε ένα πολυσύχναστο μέρος, γεμάτο καταστήματα. Ο κάτοχος του συγκεκριμένου SUV,  στάθμευσε για λίγα λεπτά, με τα «alarm» έξω από ένα κεντρικό φαρμακείο.

Ο ένας, εκ΄ των δύο κλεφτών, στέκεται έξω από τη βιτρίνα του Φαρμακείου παρακολουθώντας πολύ προσεκτικά τον οδηγό που βρίσκεται μέσα στο φαρμακείο. Παράλληλα με handsfree συνομιλεί με το συνεργό του, ο οποίος βρίσκεται στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος.

Ο τύπος με το handsfree βγάζει από την τσέπη του τον μικρό ανιχνευτή συχνότητας των κλειδιών και στη συνέχεια, ξεκλειδώνει  το αυτοκίνητο. Ο συνεργός του, αφού ανοίγει άνετος την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, δε βρίσκει τίποτα και ανοίγει και το πορτμπαγκάζ, παίρνοντας την τσάντα του θύματος-οδηγού.

Οι συγκεκριμένοι κλέφτες έχουν συλληφθεί και τα θύματα των κλοπιμαίων περνάνε αυτή την περίοδο από την ασφάλεια Αμαρουσίου να παραλάβουν-αν ακόμα υπάρχουν- τα πράγματά τους από τα κλοπιμαία, τα οποία είναι αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ…

Πηγή: newsauto.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Στο νοσοκομείο μαθήτρια που κάπνιζε χασίς στο σχολείο

Σύζυγος προστατεύσει την ερωμένη από την γυναίκα του (vid)