in

Οικιακή βοηθός «καθάρισε» μετρητά και χρυσαφικά αξίας 180.000 ευρώ από σπίτι επιχειρηματία

«Φτερά έκαναν» χρήματα και πανάκριβα κοσμήματα από το σπίτι 45χρονης επιχειρηματία στα βόρεια προάστια. Η γυναίκα έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι λείπουν από το σπίτι της τα κοσμήματα που ήταν οικογενειακά της κειμήλια καθώς και μεγάλα χρηματικά ποσά. Υπολογίζεται ότι η λεία αγγίζει τα 180.000 ευρώ.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η κλοπή φέρεται να έγινε από την Μολδαβή η οποία απασχολούνταν στην πολυτελή μονοκατοικία όπως κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Η οικιακή βοηθός είχε αποχωρήσει από την δούλεψη της πριν λίγο καιρό. Η γυναίκα εργαζόταν στη βίλα των Βριλησσίων για τρεις μήνες και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της έτσι κατάφερε να έχει ελευθερία κινήσεων.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής της για να καταγγείλει την κλοπή «μαμούθ», η 45χρονη επιχειρηματίας φέρεται ότι κατηγορεί την αλλοδαπή οικιακή βοηθό της πως της έχει αποσπάσει χρηματικό ποσό που ξεπερνάει τα 80.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται σε 100.000 ευρώ, τα οποία φύλασσε σε ειδικό χώρο μέσα στη μονοκατοικία.

Πηγή: news.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις 30 Νοεμβρίου!

Κεραυνός χτύπησε σπίτι και άνοιξε τρύπα στην οροφή