https://kallitheacity.com/wp-content/uploads/2019/08/antiparos.jpg
in

Ο γιος του Τομ Χανκς έπεσε πάνω σε συμπλοκή στην Αντίπαρο – Κατέγραψε επεισόδιο ξυλοδαρμού (vid)

[dropcap]O[/dropcap] γιος του δημοφιλούς ηθοποιού, κατέγραψε με το κινητό του έναν άνδρα να παρεμβαίνει σε μία διαμάχη μεταξύ ενός τουρίστα και ενός περαστικού.

Ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με τον γιο του πασίγνωστου ηθοποιού, ακούγεται να λέει στο βίντεο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται πράγματι για αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Όπως δείχνει το βίντεο, ο συγκεκριμένος άνδρας άρχισε να ξυλοκοπεί άγρια τον νεαρό και να μην σταματάει παρά την επέμβαση των περαστικών που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όχι απλά επιβεβαίωσε το περιστατικό, αλλά διέταξε και ΕΔΕ για τη συμπεριφορά που επέδειξε ο αστυνομικός.

«Ο αστυνομικός είχε πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή», αναφέρει το ΠΡΟΠΟ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

– Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

– Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ένοπλη ληστεία στην Καλλιθέα σε κατάστημα Play του ΟΠΑΠ – Έσπασε τη βιτρίνα και άρπαξε τα χρήματα

Κίνδυνος σοβαρών πνευμονικών λοιμώξεων αν δείτε το τηλέφωνο του ντους να είναι έτσι…