in

Ο τζάμπα πέθανε; Ο ήλιος έχει άλλη άποψη!

Η χρήση ζεστού νερού έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Είτε μιλάμε για ένα ζεστό ντους μετά από μία δύσκολη μέρα, είτε για ζεστό νερό για πλύσιμο στην κουζίνα, ή για ένα πλυντήριο.

Και φυσικά στο μυαλό μας, η θέρμανση του νερού για όλες τις παραπάνω χρήσεις, σημαίνει κόστος, λογαριασμοί ρεύματος, χρονοβόρα διαδικασία. Δεν είναι όμως τα πράγματα ακριβώς έτσι. Και πάντως ο ήλιος μας, έχει άλλη άποψη και επιμένει φορτικά σε αυτήν. Αφού μας παρέχει την ενέργεια του δωρεάν και η χρήση της μπορεί να μας δώσει τη δυνατότητα δωρεάν ζεστού νερού, κάθε μέρα και όλη μέρα.

Πως; Με ένα ηλιακό σύστημα γνωστό με το όνομα ηλιακοί θερμοσίφωνες, που είναι ο οικονομικότερος και πιο οικολογικός τρόπος για να ζεστάνετε νερό. Σας δίνουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την απεριόριστη ενέργεια του ήλιου και να απαλλαγείτε από υπερβολικούς λογαριασμούς ρεύματος χωρίς να απαρνηθείτε το ζεστό νερό! Είναι η ιδανική και πιο συμφέρουσα λύση για άφθονο και δωρεάν ζεστό νερό χειμώνα – καλοκαίρι.

Χρησιμοποιούνται από τα μέσα της δεκαετίας του 80΄ στη χώρα μας με απόλυτη επιτυχία στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης τόσο στον οικιακό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Οι εταιρείες του χώρου είναι πολλές και αξιόλογες μεταξύ των οποίων και η δική μας www.agelopoulos.gr

Κατά την λειτουργία του, το προς χρήση νερό, θερμαίνεται από τους ηλιακούς συλλέκτες και κατόπιν χρησιμοποιείται από τον καταναλωτή.

Τα βασικά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν πιο αποδοτικό είναι η απορροφητικότητα των ηλιακών συλλεκτών στην ηλιακή ακτινοβολία, η ποιότητα του υλικού του γυαλιού στους συλλέκτες, το υλικό της επιφάνειας απορρόφησης, η δυνατότητα που προσφέρει ο ηλιακός στην τοποθέτηση σε διαφορετική κλίση κ.α.

Καθοριστικός παράγοντας για τον ετήσιο βαθμό απόδοσης του, είναι η θέση τοποθέτησής του, ο προσανατολισμός που πρέπει να είναι νότιος, και η κλίση του που πρέπει να συμπίπτει με την κλίση του επιπέδου που τοποθετείται.

Αφού καθορίσουμε τα δεδομένα και τις ανάγκες μας, μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου συστήματος.
Η απόσβεση του κόστους αγοράς και εγκατάστασης ενός τέτοιου συστήματος, μπορεί να γίνει σε 4 έτη, κατά μέσο όρο. Η καλή και τακτική συντήρηση θα προσδώσει στην συσκευή μας μακροζωία και εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο ήλιος είναι φίλος μας! Μας τροφοδοτεί με τεράστιες ποσότητες ενέργειας καθημερινά. Ας αξιοποιήσουμε τα δώρα του και ας υιοθετήσουμε άφοβα τα οφέλη της νέας τεχνολογίας που είναι φιλική προς το περιβάλλον και μεταμορφώνει καθοριστικά την καθημερινότητα μας, με την εμπιστοσύνη μας στο απόλυτο ηλιακό εργαλείο που λέγεται ηλιακοί θερμοσίφωνες.
Είναι μόνο μια απόφαση. Και η εμπειρία λέει ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσετε ποτέ!

Δείτε περισσότερα: Ηλιακοί θερμοσίφωνες 160 – 200 λίτρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εξαφανίστηκε 16χρονη από το Περιστέρι

Προσοχή! Κόψε το γάλα και τη ζάχαρη από τον καφέ!