in

Απίστευτο περιστατικό βίας στο Αιγάλεω: Ξυλοκόπησαν άγρια μαθητές

[dropcap]E[/dropcap]να απίστευτο περιστατικό βίας ήρθε στη δημοσιότητα και συνέβη στο Αιγάλεω. Νεαροί λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια μαθητές και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία «βλέπει» και οπαδική πίσω από το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, θύματα βάναυσου ξυλοδαρμού έπεσαν δύο μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών όταν τους επιτέθηκε μία ομάδα 15 νεαρών στο πάρκο του Μπαρουτάδικου στο δήμο του Αιγάλεω. Η καταγγελία έγινε στον «ΑΝΤ1» από τους νεαρούς, οι οποίοι τόνισαν πως τους ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας για να τους πάρουν τα κινητά και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, τα δύο παιδιά μόλις είχαν τελειώσει από το φροντιστήριο, γύρω στις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής (11/10), και επέστρεφαν σπίτι τους μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου. Τότε, τέσσερις νεαροί που ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα, εμφανίστηκαν μπροστά τους και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν, ενώ άμεσα έφτασαν άλλοι δέκα με μηχανάκια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, ενώ στον δεύτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του. Παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το «newsit.gr» το περιστατικό παίρνει άλλη τροπή, με το Τμήμα Αθλητικής Βίας να έχει αναλάβει την προανάκριση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά, οι τρεις μαθητές έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών, που τους έκλεψαν τα κινητά, αλλά υπάρχουν πληροφορίες που αλλάζουν τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, η πρώτη επίθεση φέρεται να έγινε στις 21.30, σε βάρος 16χρονου, ο οποίος βρισκόταν με τρεις φίλες του, μέσα στο πάρκο του Μπαρουτάδικου, στο Αιγάλεω. Ομάδα 15 ατόμων, τον πλησίασε και τον ρώτησε τι ομάδα είναι.

Εκείνος απάντησε, αλλά φαίνεται πως η απάντηση του δεν ήταν… αρεστή. Οι δράστες ζήτησαν το κινητό του, ο 16χρονος προσπάθησε να αντισταθεί και τότε τον ξυλοκόπησαν. Περίπου μισή ώρα αργότερα, συνέβη ακριβώς το ίδιο περιστατικό, αυτή τη φορά με θύματα δύο 14χρονους, τους οποίος επίσης χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ντοκουμέντο: Τζιχαντιστής ποζάρει στο Σύνταγμα

Και όμως είναι αλήθεια: Η κασέτα επιστρέφει στην μουσική