https://www.reader.gr/news/koinonia/302198/lamia-tsakothikan-kai-tis-harakose-prosopo-pics-vid
in

Σοκαριστικές σκηνές στη Λαμία: Την χαράκωσε στο πρόσωπο στη μέση του δρόμου (vid)

[dropcap]A[/dropcap]πίστευτη εικόνα αντίκρισαν οι περαστικοί το μεσημέρι της Τρίτης στη Λαμία, καθώς ένα ζευγάρι τσακωνόταν στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, με τον άντρα να χαρακώνει τη γυναίκα πρόσωπο.

Η γυναίκα θέλησε να φύγει και τότε ο αλλοδαπός σύντροφός της που είναι πρόσφατα αποφυλακισθείς από τις Φυλακές Δομοκού, ήρθε από πίσω και με ένα σπασμένο ξυραφάκι, χαράκωσε την άτυχη γυναίκα τουλάχιστον δύο φορές στο πρόσωπο.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τη χτύπησε στην καρωτίδα, καθώς η γυναίκα αμύνθηκε, οι πληγές όμως ήταν βαθιές και το θύμα έχανε πάρα πολύ αίμα.

Οι περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία και πρώτη στο σημείο έφτασε η ΔΙΑΣ, με τον έναν αστυνομικό να αναλαμβάνει αμέσως δράση και να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία πιέζοντας την πληγή της γυναίκας.

Συνάδελφοι του, της Άμεσης Δράσης έσπευσαν προς αναζήτηση του δράστη, ο οποίος είχε φροντίσει να εξαφανιστεί, ωστόσο η περιγραφή του ήταν πολύ γνωστή στις αρχές και λίγο αργότερα τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με επιπλέον συνοδό διασώστη που φρόντισαν για την άμεση και ασφαλή διακομιδή της άτυχης γυναίκας στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Πηγή: reader.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Οδηγίες για την αποφυγή εισπνοής καπνού σε περίπτωση φωτιάς

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός προκρίθηκε στα πλέι οφ, κέρδισε (2-0) την Μπασακσεχίρ (vid)