https://kallitheacity.com/wp-content/uploads/2019/08/mpasketa-xios-2_iefimerida_0.jpg
in

Το γήπεδο στη Χίο στο οποίο συνέβη η αδιανόητη τραγωδία με την μπασκέτα – Νεκρός 19χρονος (vid)

[dropcap]M[/dropcap]εγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Χίο ο αναπάντεχος θάνατος ενός 19χρονου, αργά το βράδυ της Κυριακή, στο γήπεδο μπάσκετ της Δασκαλόπετρας.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μπασκέτα αποκολλήθηκε από το έδαφος, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 19χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Χίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Η μοιραία μπασκέτα της Χίου στεκόταν στον «αέρα»

Η αυτοψία που έγινε στο σημείο της τραγωδίας, στο γήπεδο μπάσκετ της Χίου, φανέρωσε ότι το γηπεδάκι στη Δασκαλόπετρα ήταν ιδιαίτερα πρόχειρα φτιαγμένο.

Η μεγάλη -και βαριά- σιδερένια μπασκέτα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δείχνει πως ήταν στερεωμένη στο έδαφος σε βάθος ελάχιστων εκατοστών. Επιπλέον, η βάση της μοιραίας μπασκέτας της Χίου φαίνεται πως ήταν πλαισιωμένη πρόχειρα, από μικρά τμήματα τσιμεντόλιθων που είχαν μικρό ύψος.

Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν έχει συλληφθεί ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και τέθηκε υπό κράτηση. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί ποια τοπική Αρχή του νησιού ήταν υπεύθυνη για το συγκεκριμένο γήπεδο μπάσκετ στη Δασκαλόπετρα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Η διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος Kumon ήρθε στην Καλλιθέα!

Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη στον Ασπρόπυργο