in

Τραγωδία με δύο νεκρούς φοιτητές – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους γονείς

[dropcap]N[/dropcap]εκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε 22χρονη φοιτήτρια στη Φλώρινα με καταγωγή από τη Χαλκίδα. Την 22χρονη βρήκαν αστυνομικοί αφού ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της, οι οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, την αναζητούσαν εδώ και 4 μέρες.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου της νεαρής κοπέλας. Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο αλλά η 22χρονη ήταν ήδη νεκρή. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η σορός της, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Νεκρός βρέθηκε ένας 31χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα, μετά από αναζήτηση από τους γονείς του. Ο άνδρας που σπούδαζε στην Πάτρα είχε από το περασμένο Σάββατο να μιλήσει με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να τον αναζητήσουν.

Οι οικείοι του τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι, στο οποίο τα παράθυρα ήταν ανοιχτά και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ασφαλή συμπεράσματα ως προς τα αίτια του θανάτου δεν έχουν βγει, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά για θάνατο που επήλθε λόγω παθολογικών αιτιών.

Στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής, η έκθεση του οποίου αναμένεται να δώσει κάποιες πρώτες απαντήσεις για το θάνατο. Η σορός του φοιτητή ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο 31χρονος σπούδαζε Οικονομικά στην Πάτρα, είχε γεννηθεί στις ΗΠΑ και καταγόταν από την Αρκαδία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εξαντλήθηκε από την πρώτη μέρα στην Ελλάδα το iPhone των 1539 ευρώ!

Στον Θεό θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης – Τι λένε πρατηριούχοι