in

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Νεκρό μωρό από φωτιά – Ήταν μόνο του στο διαμέρισμα (vid)

[dropcap]M[/dropcap]προστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Βάρκιζα. Στη γκαρσονιέρα του 3ου ορόφου βρήκαν το απανθρακωμένο πτώμα ενός παιδιού περίπου 13 μηνών.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 01:20 τα ξημερώματα και στην πολυκατοικία στην οδό Έριδος έφτασε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, στο σημείο έφτασαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Μετά την κατάσβεση εντόπισαν τη σορό του μικρού κοριτσιού σε ένα διπλό κρεβάτι στον χώρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι και η πυρκαγιά, όπως φαίνεται, πρέπει να ξεκίνησε από κάποιο θερμαντικό σώμα.

Η μητέρα του μωρού, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ήταν κάτω από την πολυκατοικία σε αλλόφρονα κατάσταση την ώρα που επιχειρούνταν η κατάσβεση.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ η μητέρα συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου.

Η γυναίκα είχε ακόμη δύο παιδιά. Το ένα μένει με τον πατέρα του, ενώ το δεύτερο έχει αποβιώσει εδώ και μερικά χρόνια.

Η αστυνομία προσήγαγε και έναν άνδρα, οδηγό ταξί. Φέρεται να πέρασε από το σημείο την ώρα της κατάσβεσης και να επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Η σχέση του εν λόγω άνδρα με την οικογένεια δεν έχει διευκρινιστεί, με ορισμένες πληροφορίες, όμως, να αναφέρουν πως είναι ο πατέρας του παιδιού που πέθανε στο παρελθόν.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Eκδήλωση στην Καλλιθέα με επίκεντρο εργασιακά ζητήματα

Άλλο ένα δυνατό χαρτί για τον συνδυασμό του Δημάρχου η υποψηφιότητα Κοττεα