Το 1o Ηλεκτρονικό Περιοδικό της Καλλιθέας

Το 1o Ηλεκτρονικό Περιοδικό της Καλλιθέας

in

Τρόμος για μοντέλο: Την έλουσαν με χλωρίνη και την κλείδωσαν σε τουαλέτα για 20 ώρες

Τις φρικτές στιγμές που πέρασε στα χέρια ένοπλων ληστών περιέγραψε η 24χρονη Εύα Ράιν, η οποία ισχυρίζεται ότι αφού την έλουσαν με χλωρίνη, την κλείδωσαν για 20 ώρες μέσα στο μπάνιο της και ανενόχλητοι έψαξαν το σπίτι της για μετρητά και κοσμήματα.

Το νεαρό μοντέλο ανέφερε ότι έφτασε στο σπίτι της, στο οποίο ήταν μέσα και η γιαγιά της, στο Δουβλίνο στην Ιρλανδία στις 9 Ιανουαρίου και βρήκε έξι κλέφτες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Οι άνδρες ακινητοποίησαν την 24χρονη με την απειλή μαχαιριών και κατσαβιδιών και στη συνέχεια την κλείδωσαν στο μπάνιο.

«Μπήκα σπίτι μου και βρήκα έξι άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα. Μου έβαλαν μαχαίρια στο λαιμό και κατσαβίδια στα μάτια μου. Μου πέταξαν χλωρίνη και με ρώτησαν που έχω τα κοσμήματα και τα μετρητά. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ τόσο φοβισμένη στη ζωή μου» περιέγραψε σε δηλώσεις της η νεαρή κοπέλα.

Η 24χρονη παρακάλεσε τους ληστές να μην πειράξουν τη γιαγιά της και ανέφερε ότι οι ληστές την έσυραν από τα μαλλιά μέσα σε μία μικρή τουαλέτα που δεν έχει παράθυρο, την κλείδωσαν εκεί και την άφησαν για 20 ώρες.

Η Εύα ήταν αποφασισμένη να γλυτώσει και βρήκε τρόπο να περάσει ένα χαρτάκι με τη σημείωση «πάρε την αστυνομία» στο δίπλα δωμάτιο που ήταν η γιαγιά της.

Τελικά ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της και τη βοήθησε να σπάσει την πόρτα, ενώ οι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πηγή: Daily Mail

Φρίκη στην Ηλιούπολη: 50χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος 13χρονου κοριτσιού ΑμεΑ

Στοίχημα: Μπαρτζώκας ο… πέμπτος και το αξέχαστο «αριστερό λέι απ»

Back to Top

Ad Blocker Detected!

Refresh