https://kallitheacity.com/wp-content/uploads/2019/06/kori-tasias-hristodoulopoulou.jpg
in

«Είχα κάποιες διασυνδέσεις» είπε η Χριστοδουλοπούλου για την μετάταξη της κόρης της στη Βουλή! (vid)

[dropcap]A[/dropcap]πορίες και ερωτήματα προκαλεί η προκλητική ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής, ότι τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιούν τις τελευταίες ημέρες στην εξουσία για να διορίσουν και να βολέψουν συγγενείς και θυγατέρες.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη ότι, λίγο πριν από τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Στην οποία η κυρία Χριστοδουλοπούλου κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου.

Φανερά αμήχανη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προς στιγμήν τα έχασε, αλλά μετά άρχισε να εξηγεί ότι φυσικά η κόρη της έχει όλα τα προσόντα, αλλά «ναι», είπε, «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι -κατέληξε- προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις».

Εννοώντας φυσικά κομματικές διασυνδέσεις, που δεν μπορούν άλλοι να χρησιμοποιήσουν παρά μόνο τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις δηλώσεις της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου τις έκανε βίντεο η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας με το σχόλιο:

Πραγματικά, δεν βρίσκουμε λόγια. Χριστοδουλοπούλου: Υπάρχει ηθικό ζήτημα με τη μετάταξη της κόρης μου στη Βουλή. Μην κρυβόμαστε. Αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις.

Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχη-Στεφανία Δρίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει μετάθεση στην άνεση και στη σιγουριά της Βουλής.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ρεκόρ για Πόλακ, Καρύδη και Γκούσιν στην Καλλιθέα

Hackers μπορούν να υποκλέψουν το PIN σας ακούγοντας πώς πληκτρολογείτε