in

Έταξε στην κόρη του να της δίνει 100 λίρες για κάθε Α στον έλεγχο ώσπου ήρθαν οι βαθμοί

Η Molly το είπε και το έκανε και τώρα ο μπαμπάς θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Οι σχολικές επιδόσεις είναι ένα άγχος που έχουν μαθητές και γονείς και συχνά οι εξετάσεις είναι το μόνο πράγμα που σε απασχολεί όταν είσαι μαθητής.

Η Molly Rowlands είναι 16χρονη μαθήτρια από την Ουαλία που έκανε το προσωπικό της ρεκόρ στις εξετάσεις και τον έλεγχο του σχολείου.

Οι εξετάσεις ξαφνικά έδωσαν μια ευκαιρία γι ‘αυτήν να κερδίσει, όχι μόνο τη γνώση αλλά και τα χρήματα αφού ο πατέρας της να της δίνει 100 λίρες για κάθε Α στον έλεγχο.

Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και αποφασιστικότητα στο μυαλό της, η Molly αποφάσισε να πάρει την πρόκληση πολύ σοβαρά και να του αδειάσει το πορτοφόλι!

«Ποτέ δεν πίστεψα πως θα τα κατάφερνα τόσο καλά» είπε. Η Molly εξήγησε επίσης πως για την επιτυχία της αυτή εργάστηκε σκληρά ολόκληρη χρονιά. «Σίγουρα δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τους γονείς μου που με πίστεψαν». Δεκατέσσερα Α σημαίνει ότι ο μπαμπάς πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

«Tο επόμενο έτος ελπίζω να συνεχίσω να παίρνω τέτοιους βαθμούς – θέλω να σπουδάσω μαθηματικά, βιολογία, χημεία και αγγλικά», πρόσθεσε.

Πηγή: e-daily.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τραγωδία στη Ρωσία: «Έβρασαν» ζωντανοί από έκρηξη σε σωλήνα ύδρευσης σε ξενοδοχείο (vid)

Βάρη: Τους σκότωσαν μπροστά στα παιδιά τους