in

Μεθυσμένος επιβάτης κλωτσάει εργαζόμενη σε αεροδρόμιο επειδή αρνήθηκε να βγάλει selfie μαζί του (vid)

[dropcap]H[/dropcap] Le Thi Giang βρισκόταν στον χώρο του check in του αεροδρομίου της πόλης Tho Xuan, όταν την προσέγγισε μία παρέα τριών νεαρών επιβατών, ζητώντας της αρχικά σε ήρεμο ύφος μία αναμνηστική φωτογραφία.

Η 24χρονη εργαζόμενη δέχθηκε να ποζάρει με την παρέα των τριών νεαρών, όμως η απαίτηση ενός εκ των αντρών για μία ακόμη φωτογραφία, εκτράχυνε την κατάσταση.

Συναντώντας την άρνηση της εργαζόμενης η οποία υποστήριξε πως δεν είχε άλλο χρόνο στη διάθεσή της, καθώς ξεκινούσε η βάρδια της, ένας εκ των νεαρών αντρών την κλώτσησε βίαια, σωριάζοντάς την στο έδαφος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων επιβατών.

Μάλιστα, το θράσος του άντρα ήταν τέτοιο, που δεν δίστασε να κινηθεί απειλητικά και να χτυπήσει τους υπαλλήλους φύλαξης που προσπάθησαν να υπερασπιστούν την εργαζόμενη, ενώ το περιστατικό έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση αστυνομικών, που συνέλαβαν τόσο τον νεαρό νταή όσο και την παρέα του, απαγγέλοντας τους κατηγορίες για επίθεση και διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας του αεροδρομίου.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, οι τρεις νεαροί είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Καλοκαιρινή άδεια: Πώς θα την υπολογίσετε online

Είχε πόνους για 23 χρόνια στην κοιλιά και οι γιατροί έμειναν άφωνοι με το εύρημα