https://kallitheacity.com/wp-content/uploads/2017/10/south-africa-trial.jpg
in

Ρατσιστική κτηνωδία: Τον έκλεισαν σε φέρετρο για… πλάκα (vid)

[dropcap]M[/dropcap]πορεί το καθεστώς του απαρτχάιντ να έχει καταρρεύσει εδώ και 23 χρόνια στη Νότια Αφρική, ωστόσο, φαίνεται ότι ο ρατσισμός και οι κτηνώδεις εκφάνσεις του θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να ξεριζωθούν οριστικά.

Διότι μόνο ως ρατσιστική κτηνωδία μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που έκαναν δύο λευκοί γαιοκτήμονες εις βάρος ενός νεαρού μαύρου άνδρα, τον οποίο έπιασαν στα χωράφια τους: για τιμωρία τον έκλεισαν μέσα σε ένα φέρετρο.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες βιντεοσκόπησαν την τερατώδη πράξη τους και το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου, ενώ απειλούσαν το θύμα τους ότι θα το κάψουν ζωντανό.

Ωστόσο, η δημοσιοποίηση του βίντεο έφερε τη σύλληψή τους και, την Παρασκευή, την καταδίκη τους σε 14 και 11 χρόνια κάθειρξης, αντιστοίχως, για τις κατηγορίες της απαγωγής, απόπειρας δολοφονίας και της επίθεσης.

Οι δύο ρατσιστές δεν παραδέχθηκαν την ενοχή τους, υποστηρίζοντας ότι το θύμα τους ήταν κλέφτης και ότι τον έπιασαν να περνά παράνομα από την ιδιοκτησία τους, ωστόσο, το δικαστήριο όχι μόνο τους καταδίκασε, αλλά δεν έγινε καν γνωστό αν θα τους επιτρέψει να εφεσιβάλλουν την απόφαση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ομόφωνος αποκλεισμός από το Δ.Σ Καλλιθέας στην κατάθεση στεφάνων από την Χρυσή Αυγή! (vid)

Τα 11 συμπτώματα της καρδιάς που απαγορεύεται να αγνοήσετε