in

Σώοι οι δύο 11χρονοι που είχαν απαχθεί στην Κύπρο – Συνελήφθη ο απαγωγέας (vid)

[dropcap]A[/dropcap]ίσιο τέλος είχε η απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο, καθώς πριν λίγο, ο Κύπριος υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους γονείς ότι τα παιδιά βρέθηκαν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά βρέθηκαν κοντά στο δημοτικό σχολείο από το οποίο έγινε η αρπαγή.

Ο απαγωγέας, που βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών, είναι Κύπριος και εντοπίστηκε σε πολυκατοικία της περιοχής μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης. Συνελήφθη και αναμένεται να ανακριθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο απαγωγέας είναι 35 ετών, ωστόσο φαινόταν μεγαλύτερος λόγω της ένδυσης του.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”kosmos”]

Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο δράστης δεν έχει απασχολήσει ποτέ την αστυνομία για οποιοδήποτε αδίκημα. Ο κ. Ιωνάς Νικολάου σημείωσε πως το πιθανότερο κίνητρο είναι η απαίτηση λύτρων.

Υποψίες ότι ο απαγωγέας νάρκωσε τα δύο παιδιά

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις καθώς υπάρχει υποψία ότι ο δράστης τα είχε ναρκώσει. Ο απαγωγέας διέμενε στη πολυκατοικία που βρέθηκε μαζί με ακόμα ένα άλλο άτομο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι υπήρξε συνεργός. Ένα από τα παιδιά της παρέας που είχε προσεγγίσει το πρωί ο απαγωγέας, μένει στην ίδια πολυκατοικία που εντοπίστηκαν τα παιδιά. Ο απαγωγέας σύμφωνα με γείτονες το τελευταίο διάστημα άλλαζε συχνά τις πινακίδες στο αυτοκίνητο του.

Υποδύθηκε τον δάσκαλο και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν δήθεν κάποια βιβλία

Η απαγωγή έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, υποδυόμενος τον δάσκαλο, απευθύνθηκε σε μια ομάδα παιδιών και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν δήθεν κάποια βιβλία,. Από την ομάδα των παιδιών προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τα δύο μόνο και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Τα δύο παιδιά που κατάγονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους (πατέρας του Σταματάκη και μητέρα του Ντόγκλη) εργάζονται μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ως ιατρός και νοσηλεύτρια.

Την είδηση μετέδωσε η αστυνομία της Κύπρου μέσω tweet, στο οποίο έγραψε ότι τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Και ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος αποχαιρέτησε τον Βασίλη Δεδούση

«Ξεπούλανε» τα iPhone Xs των €1.300 στην Ελλάδα