https://www.newsbomb.gr/kosmos/video/1030657/vinteo-sok-afise-ton-6xrono-gio-tis-na-odigei-me-130xlm-ora
in

Άφησε τον 6χρονο γιο της να… οδηγεί με 130χλμ/ώρα

Το βίντεο κατέγραψε η 29χρονη μητέρα του παιδιού, ενώ κινούταν με το αυτοκίνητό της σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην περιοχή Ταρταστάν της Ρωσίας.Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, το 6χρονο αγοράκι το καλοκαίρι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι του.

Το βίντεο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και προκάλεσε την αντίδραση των ρωσικών Αρχών, που διενεργούν έρευνα για το περιστατικό.

Η 29χρονη Agina Altynbayeva, η μητέρα του 6χρονου αγοριού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε όχι μόνο δεν αναγνώρισε το λάθος της αλλά αντέδρασε και με οργή σε βάρος των επικριτών της. «Ζω όπως θέλω. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Δεν έχω ανάγκη τα σχόλιά σας. Δεν έχετε προσπαθήσει να ζήσετε τη ζωή μου. Δεν έχετε το δικαίωμα να με κρίνετε» έγραψε στα social media. Δήλωσε, μάλιστα, περήφανη «γιατί τα παιδιά μου μπορούν εύκολα να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο».

Η 29χρονη εξήγησε, ακόμα, ότι ο λόγος που άφησε το 6χρονο παιδί να οδηγήσει ήταν γιατί ήθελε να τον παρηγορήσει για την απουσία του πατέρα του από το σπίτι.

Πηγή: newsbomb.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή στον νεαρό που εκσπερμάτωσε σε φοιτήτρια

Εικόνες-ΣΟΚ – Γυμνός έξω από σχολείο της Καλλιθέας – Ανάστατοι οι κάτοικοι