in

«Έλα εδώ, έχουμε ένα κορίτσι»: Φρίκη για 17χρονη που βίαζαν ομαδικά 17 άντρες για τέσσερις ημέρες

Σοκάρει η μαρτυρία της μαθήτριας, την οποία χτύπησαν και απείλησαν να πνίξουν, αν δεν καθόταν ήσυχη.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 17χρονη η οποία απήχθη και βιαζόταν ομαδικά για τέσσερις ολόκληρες ημέρες από 17 άνδρες στο Καζακστάν.

Η άτυχη μαθήτρια κατήγγειλε ότι επιστρέφοντας στο σπίτι της με ταξί από την αγορά τον περασμένο Μάιο, ο οδηγός άλλαξε ξαφνικά κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να αρχίσει να ουρλιάζει. Της είπε να ηρεμήσει και της έδωσε να πιει λίγο νερό. Αργότερα η Dilnoz συνειδητοποίησε πως κάτι είχε ρίξει μέσα σε αυτό, καθώς έχασε αμέσως τις αισθήσεις της.

Στο μεταξύ ο οδηγός την είχε μεταφέρει σε άγνωστη τοποθεσία στο Saryagash, νότια της χώρας, όπου 17 άντρες ικανοποιούσαν πάνω της, ομαδικά, τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους, για τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Όταν κάποια στιγμή μάλιστα κατάφερε να προβάλει αντίσταση, τη χτύπησαν και την απείλησαν πως θα την πνίξουν στο ποτάμι.

«Ξύπνησα δίπλα στο ποτάμι. Ήμουν ξαπλωμένη στο έδαφος, εντελώς γυμνή και περιτριγυρισμένη από αρκετούς άντρες» περιέγραψε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αφού τη βίασαν, μετά την πήγαν σε ένα σπίτι, όπου την κακοποίησαν ξανά και μετά άρχισαν να τηλεφωνούν στους φίλους τους λέγοντας «έλα εδώ, έχουμε ένα κορίτσι».

«Τότε άρχισαν να μπαίνουν κι άλλοι άνδρες στο δωμάτιο όπου με κρατούσαν κλειδωμένη και με βίαζαν. Με χτύπησαν και απείλησαν θα με πνίξουν στο ποτάμι, όταν προσπάθησα να τους αντισταθώ» συνέχισε.

Σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού, η φρικτή κακοποίησή της διήρκεσε τέσσερις ημέρες. Στη συνέχεια οι δράστες τής επέστρεψαν τα ρούχα της και την άφησαν να φύγει.

Χάνοντας κάθε ελπίδα να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, μητέρα και κόρη κατέφυγαν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για να μαθευτεί η σοκαριστική υπόθεση.

«Η υπόθεση άνοιξε πριν από πέντε μήνες. Κανείς δεν έχει συλληφθεί από τότε» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του θύματος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε τελικά πως 17 άντρες ερευνώνται για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης, καθώς ένας από αυτούς τους φέρεται να την απήγαγε. Η Dilnoz τούς αναγνώρισε.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», ανέφερε μία εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής Turkestan.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους ανακριτές, σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης καταστράφηκαν από τη μητέρα του θύματος, η οποία έκαψε τα ρούχα που φορούσε η κόρη της τη μέρα που απήχθη.

Η ίδια εξήγησε ότι έκαψε τα ρούχα «για να απαλλαγεί από τις κακές αναμνήσεις».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Xειμερινές εκπτώσεις 2022: Πρεμιέρα τη Δευτέρα με αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό

Έτσι θα είναι η νέα αρχική σελίδα του Instagram (vid)