in

Έπιασε το γιο της στον αέρα πριν πέσει από τον 4ο όροφο (vid)

[dropcap]M[/dropcap]ία μητέρα στην Κολομβία με αστραπιαία κίνηση που θα ζήλευε και ο Γιουσέιν Μπολτ, έσωσε το αγοράκι της που ήταν έτοιμο και μισοκρεμασμένο να βρεθεί στο κενό από τον 4ο όροφο.

Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα με το αγοράκι να βγαίνουν από το ασανσέρ και η γυναίκα μιλά στο τηλέφωνο. Ενώ περιμένει να της ανοίξει κάποιος την πόρτα, ο μικρός ξεφεύγει της προσοχής της και πηγαίνει κατευθείαν στα κάγκελα. Στην προσπάθειά του να στηριχθεί, χάνει την ισορροπία του και ετοιμάζεται να φύγει στο κενό, από τον τέταρτο όροφο.

Η μητέρα, σκύβει και πιάνει τον μικρό από το πόδι του, σώζωντάς τον την τελευταία στιγμή.Ο άνδρας που βρισκόταν μαζί τους στον όροφο, κατεβαίνει προς τα κάτω νομίζοντας πως έπεσε το παιδί, ενώ άμεσα τρέχουν προς το μέρος της εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτίριο, βοηθώντας την να τραβήξει πάνω το παιδάκι που σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα.

Ενα παρεμφερές περιστατικό είχε γίνει με ένα κοριτσάκι στην Ταϊλάνδη, που έπεσε στο κενό από τον 11 όροφο ενός κτιρίου, ενώ υπνοβατούσε. Η μικρή, γλίτωσε άγνωστο πως, με σπασμένο χέρι κι ένα πόδι.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα ελληνικά ονόματα (λίστα)

Bafman: Ο ράπερ από την Καλλιθέα κάνει έκκληση – «Μου λείπει ένα χιλιάρικο για να γλιτώσω τη φυλακή»