in

Έσωσαν 4χρονη δημοσιεύοντας βίντεο του Dark Web με τον βιασμό της

Στη σύλληψη ενός άνδρα οδήγησε η ενέργεια της γερμανικής αστυνομίας να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός 4χρονου κοριτσιού, το οποίο απεικονιζόταν σε βίντεο παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στο Dark Web.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών του αθώου θύματος, επικοινώνησαν με τις αρχές η μητέρα και οι παππούδες της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν θύμα «σοβαρής σεξουαλικής κακοποίησης» από τον περασμένο Οκτώβριο έως τον φετινό Ιούλιο.

Τις εικόνες του βασανισμού της ανέβαζε στο «σκοτεινό διαδίκτυο» ο δράστης και, σύμφωνα με τις αρχές, ήταν τόσο φρικιαστικές που ακόμα κι έμπειροι αστυνομικοί δυσκολεύοντας να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους.

«Ο συλληφθείς είναι Γερμανός πολίτης και ανακρίνεται. Η 4χρονη είναι επίσης Γερμανίδα. Ο άνδρας συνελήφθη στο διαμέρισμά του» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως γράφει η εφημερίδα Mirror, επικαλούμενη δημοσίευμα της Bild, η σύλληψη έγινε στην Κάτω Σαξονία μόλις λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, χθες.

Ο επικεφαλής της Δίωξης αποφάσισε να δοθούν οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα δηλώνοντας: «Αυτή είναι η τελευταία λύση για να βρούμε τον δράστη. Καταλήγουμε σε αυτή τη λύση επειδή όλες οι άλλες δεν μας οδήγησαν σε αυτόν. Θεωρούμε πως το παιδί είναι ακόμα εκτεθειμένο σε αυτόν».

Σύμφωνα με τη γερμανική Ομοσπονδιακή Αστυνομία, οι εικόνες και τα βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού είχαν ανακαλυφθεί για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2017 σε πλατφόρμα με υλικό παιδικής πορνογραφίας στο dark net. Η Αστυνομία συμπέρανε πως το θύμα είναι ακόμα προσβάσιμο από τον άγνωστο δράστη, κι έτσι η συνεχιζόμενη σεξουαλική κακοποίηση δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Έτσι, ζητήθηκε η συμβολή του κοινού για να εντοπιστεί το άγνωστο θύμα και οι άγνωστοι δράστες και να τερματιστεί η συνεχιζόμενη κακοποίηση.

Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας

Σε σειρά του Netflix o Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κάνει όργια με νεαρά κορίτσια