in

Έφοδος της αστυνομίας σε παράνομο club σαδομαζοχισμού (vid)

Στα τέσσερα έπεσαν θαμώνες παράνομου σαδομαζοχιστικού club στη Ρωσία κατά την έφοδο της αστυνομίας σε αυτό, άλλοι προσπαθώντας να καλύψουν τα πρόσωπά τους και άλλοι τα οπίσθιά τους.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από την εισβολή των αστυνομικών καταγράφει σκηνές απείρου κάλλους, με τις ημίγυμνες γυναίκες να πασχίζουν να καλύψουν τα μέρη του σώματός τους και τους άντρες τα πρόσωπά τους, την ώρα που ο αρχηγός της επιχείρησης ακούγεται να λέει στους συναδέλφους του: «Σαδομαζοχιστικό club είναι, μπορείτε να τους κάνετε να πονέσουν».

Το απίστευτο αυτό σκηνικό πιστεύεται ότι εκτυλίχθηκε στη ρωσική πόλη Ροστόβ ον Ντον, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι συνέβη στο Βλαδιβοστόκ ή το Χαμπάροφκς, ωστόσο και οι Αρχές αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την ακριβή τοποθεσία.

Το βίντεο δείχνει σχεδόν γυμνές γυναίκες και πλήρως ενδεδυμένους άντρες ξαπλωμένους στο πάτωμα, την ώρα που αστυνομικοί ερευνούν τον χώρο» σχολίασε κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας, που πρόβαλε το οπτικό υλικό αποκαλύπτοντας ότι οι Αρχές κατέσχεσαν μεγάλο αριθμό μαστιγίων και δονητών.

Ο ιδιοκτήτης του club δεν ήταν παρών, όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη, καθώς σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία τα σαδομαζοχιστικά clubs θεωρούνται παράνομα μόνο αν προσφέρουν υπηρεσίες συνοδών.

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Νοεμβρίου και πότε ξεκινούν οι νέες αιτήσεις

Στο ξύλο πλακώθηκαν σεκιουριτάς και πελάτης (vid)