in

Αυτοκτόνησε μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε ο πρώην της στο διαδίκτυο

Θρήνος για τη 15χρονη Karina Saifer Oliveira που έβαλε τέλος στη ζωή της. Υπήρχαν φήμες ότι ο πρώην της είχε ανεβάσει φωτογραφίες της σε προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”kosmos”]

Η 15χρονη βρέθηκε νεκρή στην πίσω βεράντα του σπιτιού της στο Nova Andradina, περίπου 500 μίλια δυτικά του Σάο Πάολο. Στο WhatsApp ανέβηκαν φωτογραφίες από το πτώμα της Karina, με τους γονείς να κατηγορούν τους αστυνομικούς για διαρροή τους.

«Δεν θα το ευχόμουν αυτό σε καμία μητέρα» δήλωσε η μητέρα της 15χρονης, Angela Saifer. Ενώ σημείωσε ότι δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι δυσφορίας, ο πατέρας της Aparecido Oliveira είπε ότι του είχε μιλήσει για τις φωτογραφίες πριν από δύο μήνες.

«Ήρθε να μου μιλήσει. Μου είπε ότι αισθανόταν πολύ άσχημα που της συνέβη αυτό. Της είπα ότι δεν είχε να κάνει με την ίδια».

Bullying και από τους συμμαθητές

Η αστυνομία ερευνά τις φήμες πως ο 17χρονος που έβγαινε όταν ήταν 14 ετών ανέβασε φωτογραφίες της σε προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο.

Η Karina δεχόταν bullying από συμμαθητές της. «Αφού πέθανε είδαμε μηνύματα από συμμαθητές της στο WhatsApp. Μηνύματα μίσους. Την πείραζαν επειδή τα μαλλιά της ήταν afro λόγω της καταγωγής της και τα ίσιωνε. Της έστελναν τέτοια μηνύματα για πάνω από ένα χρόνο», σημείωσε ο πατέρας της.

Μέσα στο πένθος τους, ήρθε να προστεθεί το γεγονός πως η αδερφή της είδε φωτογραφίες του πτώματος της Karina στο WhatsApp. Η μητέρα της, που βρήκε νεκρή την Karina όταν γύρισε σπίτι στις 7 Νοεμβρίου, είπε ότι μόνο οι αστυνομικοί είχαν πρόσβαση στο σημείο.

Η οικογένεια υπέβαλε καταγγελία στις τοπικές αρχές, με τον αξιωματικό Luiz Quirina Antunes Gago να αρνείται πως η φωτογραφία διέρρευσε από αστυνομικό.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Όλα για το κοινωνικό μέρισμα – Δείτε βήμα βήμα πως να κάνετε την αίτηση

Πότε θα κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες με μικροτσίπ