in

Βίντεο σοκ: Πετάει το νεογέννητο μωρό της σε σκουπιδοτενεκέ και μετά φεύγει «σαν κυρία» (vid)

Σοκ προκαλεί η πράξη μιας μητέρας στη Βραζιλία, η οποία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο δρόμο να πετάει μέσα σε κάδο απορριμάτων το νεογέννητο μωράκι της, και μετά – σαν να μην τρέχει τίποτα – να πηγαίνει στη δουλειά της για να εργαστεί.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”kosmos”]

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουμπεράμπα, στα νοτιοανατολικά της χώρας, το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Το μωράκι εντοπίστηκε όταν περαστικοί άκουσαν το αδύναμο κλάμα του μέσα από τον σκουπιδοτενεκέ και κάλεσαν αμέσως τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, το κοριτσάκι βρισκόταν μέσα σε μια σακούλα, τυλιγμένο σε κουβέρτα, και με τον ομφάλιο λώρο ακόμα στο κορμάκι του.

Μετά από σύντομη έρευνα και αφού εξέτασαν το ενοχοποιητικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την 25χρονη. Σε αυτό βοήθησαν και οι καταθέσεις από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντός της, τα οποία παρατήρησαν την απότομη «απώλεια βάρους» και μείωση του μεγέθους της κοιλιάς της γυναίκας, από τη μία μέρα στην άλλη.

Μετά τη σύλληψή της, η 25χρονη ομολόγησε την πράξη της και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι πέταξε το μωρό της επειδή δεν ήθελε να χάσει την καινούργια της δουλειά, ως καθαρίστρια σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Γι’ αυτό εξάλλου και είχε κρύψει από όλους τους συναδέλφους της την εγκυμοσύνη της, λέγοντας τους ότι είχε απλά περιττά κιλά, και γέννησε τελείως μόνη στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Η 25χρονη βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με πολλά έτη φυλάκισης, για απόπειρα βρεφοκτονίας, ενώ οι υπηρεσίες πρόνοιας αναζητά τους συγγενείς της, για να προσδιορίσουν εάν μπορούν να αναλάβουν την ανατροφή του μωρού.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ανατροπή με το θάνατο της 20χρονης στο ασανσέρ: Πιάστηκε το ρούχο της στην πόρτα και πνίγηκε;

Έζησε με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο πρόσωπο επί τέσσερις μέρες!