in

Βρήκε sex tape της γυναίκας του με τον κολλητό του και την πυροβόλησε

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Μπράιαν Στίλγουελ από τη Μελβούρνη. Είχε την ατυχία να βρει το βίντεο της γυναίκας του σε… τρυφερές στιγμές με τον καλύτερο φίλο του. Φαίνεται ότι ο Μπράιαν δεν είναι στην ομάδα των swingers και το περιστατικό αυτό και όσα είδε με τα μάτια του, το έφερε…. βαρεώς.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”kosmos”]

Ο Στίλγουελ που έχει δύο 5χρονα παιδιά συνελήφθη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Πήγε στο σπίτι των πεθερικών του κρατώντας όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον της συζύγου του και των γονιών της, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του.

Ενας γείτονας που άκουγε τον απατημένο σύζυγο να φωνάζει στην αυλή και να εκτοξεύει απειλές κατά της άπιστης συζύγου, ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ τα παιδιά τον παρακαλούσαν να κατεβάσει το όπλο, λέγοντας: «…μπαμπά, δεν θέλω να πεθάνει κανείς».

Οι τρεις τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η σύζυγος και η μητέρα της θα χειρουργηθούν σήμερα, ενώ ο πεθερός του δράστη έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Ο Στίλγουελ μετά την πράξη του παραδόθηκε στην αστυνομία και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την τριπλή απόπειρα δολοφονίας. Είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε ένα βίντεο στο κινητό της γυναίκας του στο οποίο έκανε σεξ με τον κολλητό του και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να τη σκοτώσει.

Η γυναίκα είχε εγκαταλείψει πρόσφατα τη συζυγική εστία και είχε μετακομίσει στους γονείς της επικαλούμενη «προβλήματα στον γάμο της».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ανδρας έπεσε από την Ακρόπολη και σκοτώθηκε

Πώς ένας Έλληνας παίκτης έκανε πανευρωπαϊκό ρεκόρ στον «Τροχό της Τύχης» – Πανηγύριζε όλο το πλατό (vid)