in

Γιατροί αποκεφάλισαν βρέφος την ώρα της γέννας

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπινος νους συνέβη σε νοσοκομείο στην πόλη Ταρταγκάλ της Αργεντινής. Οι γιατροί του νοσοκομείου δέχτηκαν μία γυναίκα με πόνους πρόωρου τοκετού μιας και τα νερά της είχαν σπάσει πολύ πριν την προκαθορισμένη περίοδο και το μωρό έπρεπε να γεννηθεί.

Η 30χρονη Ναταλία Βελάσκεζ μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους. Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και επειδή το βρέφος ήταν μόλις 22 εβδομάδων οι γιατροί απάντησαν ότι θα μπορούσε να γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό.

Η γέννα πήγαινε φυσιολογικά, το σώμα του μωρού είχε βγει όχι όμως το κεφάλι του. Οι γιατροί, σύμφωνα με καταγγελία των γονιών, με αδεξιότητα τράβηξαν άγαρμπα το σώμα και το κεφάλι… έμεινε μέσα στον κόλπο.

Η φρίκη που αντίκρισε ο πατέρας ήταν ανείπωτη, καθώς δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο του τοκετού και μόλις επέστρεψε είδε έναν νοσηλευτή να κρατά το ακέφαλο σώμα του παιδιού του. Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως το κεφάλι και ο πλακούντας βγήκαν λίγες στιγμές μετά από το σώμα της σοκαρισμένης γυναίκας με φυσικό τρόπο.

Η επίσημη θέση του νοσοκομείου, στο οποίο οι γονείς έχουν κάνει αγωγή, ήταν πώς λίγο πριν βγει το κεφάλι, ο τράχηλος της μήτρας έκανε ένα σπασμό, κλειδώνοντας μέσα το κεφάλι και αποκόβοντάς το από το υπόλοιπο σώμα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τα κριτήρια για να μπείτε στις 120 δόσεις για οφειλές στα ταμεία

Θύμα βιασμού 15χρονη από 17χρονο