in

Δίνουν αμοιβή 40.000 δολάρια σε όποιον προσέχει τα σκυλιά τους αλλά υπάρχει και μία παγίδα

Ένα ζευγάρι στο Λονδίνο προσφέρει αμοιβή 40.000 δολαρίων τον χρόνο προκειμένου κάποιος να αναλάβει την πλήρη φροντίδα των δύο σκύλων τους.

Το ζευγάρι, που μένει στο Knightsbridge, δημοσίευσε την αγγελία μέσω της υπηρεσίας Silver Swan, όπου περιγράφει πως είναι και οι δύο «άνθρωποι με δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, που ταξιδεύουν συχνά» και έχουν δύο σκυλιά, τον Oscar και τον Milo. Λόγω του τρόπου ζωής τους, λένε, χρειάζονται κάποιον που θα αναλάβει full time τη φροντίδα των δύο σκύλων τους όταν λείπουν.

Η δουλειά αφορά τις καθημερινές (και σε κάποιες περιπτώσεις τα Σαββατοκύριακα) και αναζητείται ένας άνθρωπος με εμπειρία και πάθος στη φροντίδα των σκύλων, που θα αναλάβει τα δύο golden retriever στις καθημερινές τους βόλτες και άλλα καθήκοντα που σχετίζονται με τον Oscar και τον Milo.Προσφέρεται αμοιβή από 38.676 έως 41.254 δολάρια τον χρόνο, συν στέγη και τροφή, όπως γράφει η New York Post.

Και μέχρι εδώ όλα δείχνουν καλά. Αλλά υπάρχει και μία παγίδα καθώς η αγγελία συνεχίζει: Ο ενδιαφερόμενος θα αναλάβει επίσης τη φροντίδα του σπιτιού, πλύσιμο, ψώνια και προετοιμασία δείπνου. Επίσης θα πρέπει να καλωσορίζει τους επισκέπτες και να απαντά στο τηλέφωνο.

Οπότε στην πραγματικότητα το ζευγάρι δεν ψάχνει άνθρωπο να αναλάβει τους σκύλους του αλλά μάλλον full time οικονόμο ή μπάτλερ

Πηγή: newsbeast.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Από νεφρική ανεπάρκεια κατέληξε ο Ούσκο, το ανάπηρο αρκουδάκι που κινούνταν με αμαξίδιο

Τους ζήτησαν να φιληθούν, αρνήθηκαν και τις έσπασαν στο ξύλο – Ομοφοβική επίθεση στο Λονδίνο (vid)