in

Η δραματική στιγμή της σύλληψης άνδρα με ματσέτα σε σταθμό τρένου στο Λονδίνο (vid)

[dropcap]T[/dropcap]ον τρόμο σκόρπισε το απόγευμα της Δευτέρας (14/01), στον σταθμό τρένου Tulse Hill στο νότιο Λονδίνο, ένας άνδρας που κυκλοφορούσε στις πλατφόρμες με απειλητικές διαθέσεις, κρατώντας στο χέρι του μια ματσέτα.

Αυτόπτες μάρτυρες έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «γυναίκες που ούρλιαζαν» και για «μικρό χάος που επικράτησε στον σταθμό».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”viral”]

Οι αστυνομικοί προσέφυγαν στη χρήση του τέιζερ για να μπορέσουν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον άνδρα. Το περιστατικό κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα επιβάτες μέσα από το τρένο και σχετικά βίντεο έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

«Τρομακτικό περιστατικό στον σταθμό Tulse Hill, όπου πολλοί από μας χρειάστηκε να τρέξουμε για να ξεφύγουμε από έναν άνδρα που κρατούσε ματσέτα. Τώρα έχει περιοριστεί από την αστυνομία. Τους ευγνωμονώ για την άμεση και γενναία επέμβασή τους», έγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Twitter. «Εξωπραγματική εμπειρία. Μπράβο σε όλους όσοι κατάφεραν να τον συλλάβουν», σημείωσε κάποιος άλλος.

Η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών επιβεβαίωσε ότι ένας άνδρας ακινητοποιήθηκε με τέιζερ και συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα φόνου. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και το περιστατικό -όπως αναφέρει- δεν συνδέεται με την τρομοκρατία.

«Σήμερα (14/01), λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα αξιωματικοί της Βρετανικής Αστυνομίας Μεταφορών και η Μητροπολιτική Αστυνομία κλήθηκαν στον σταθμό Tulse Hill μετά από αναφορές για έναν άνδρα που είχε στην κατοχή του μαχαίρι», δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών για να προσθέσει: «Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και έθεσαν υπό κράτηση τον άνδρα. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του χρησιμοποιήθηκε συσκευή τέιζερ. Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα φόνου και για κατοχή επιθετικού όπλου και κρατείται. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Επί του παρόντος το περιστατικό δεν πιστεύεται ότι σχετίζεται με την τρομοκρατία».

Μέρα μεσημέρι επιδειξίας στην Καλλιθέα… τα κατέβασε για να της δείξει το στρινγκ του (!)

Μητροπολίτης Νικηφόρος: Κυκλοφορεί σεμνά και ταπεινά με λιμουζίνα αξίας 300.000 ευρώ