in

Ιδιοκτήτης εστιατορίου σκότωσε και σέρβιρε στους πελάτες… το κρέας του νεκρού

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ιδιοκτήτης ενός χορτοφαγικού εστιατορίου στην Ταΐλάνδη, σκότωσε πελάτη και στην συνέχεια τον έδωσε ως φαγητό στους ανυποψίαστους πελάτες.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι πελάτες απόρησαν καθώς βρήκαν κομμάτια κρέατος στα νουντλς τους. Τότε παραπονέθηκαν στις αρχές και η αντίδρασή τους οδήγησε σε μερικές φρικτές ανακαλύψεις.

Η έρευνα έδειξε ότι το κρέας δεν ήταν βοδινό ή χοιρινό, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ανθρώπινη σάρκα.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το εστιατόριο και είδαν πως οι τοίχοι και το πάτωμα της κουζίνας ήταν γεμάτα αίματα και υπήρχαν κομμάτια ανθρώπινης σάρκας στο έδαφος. Το χειρότερο που βρήκε η αστυνομία ήταν το αποσυντιθέμενο πτώμα ενός 61χρονου άνδρα στη σηπτική δεξαμενή του εστιατορίου.

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου εγκατέλειψαν το χώρο όταν έφθασαν οι αξιωματικοί. Το αποσυντιθέμενο σώμα αναγνωρίστηκε πως ήταν ενός πελάτη του εστιατορίου.

Ένας συχνός πελάτης, ο Prasit Inpathom, πήγε για τελευταία φορά με ποτό στο εστιατόριο στις 21 Οκτωβρίου μαζί τον αδελφό του. Σύμφωνα με τοπικές δημοσιεύσεις, ο Prasit είχε μια λεκτική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Ο καβγάς τους πήρε μεγάλες διαστάσεις και ο 61χρονος υπέστη θανάτους τραυματισμούς, σύμφωνα με τις εκθέσεις της αστυνομίας. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου χτύπησε στο κεφάλι τον 61χρονο με ένα βαρύ αντικείμενο και του έδωσε έξι μαχαιριές στο στομάχι και το πόδι του.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης είχε την πρόθεση να απαλλαγεί από το πτώμα του Prasit, λιώνοντάς το και ταίζοντάς το στους πελάτες. Δεν είναι γνωστό εάν οι πελάτες κατανάλωσαν τελικά το σώμα του 61χρονου.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσα από τον φακό σας! Έκθεση φωτογραφίας με θέμα το ΚΠΙΣΝ

Όταν δεν πιστεύεις αυτά που βλέπεις (vid)