in

Μετά τους Μέσι και Ντεσάμπ, ο ISIS απειλεί και τον Νεϊμάρ

[dropcap]T[/dropcap]ο Ισλαμικό Κράτος επέστρεψε με νέα θανατική απειλή ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, αυτήν τη φορά με μία εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον διεθνή ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ να βρίσκεται υπό την απειλή των Τζιχαντιστών ενώ δίπλα του κείτεται νεκρός ο Μέσι.

Η σοκαριστική εικόνα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, κυρίως στο twitter. Την ανέβασε τρομοκρατική ομάδα που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που για τον φίλαθλο κόσμο θεωρείται μεγάλη γιορτή τον τελευταίο καιρό δέχεται τις απειλές του Ισλαμικού Κράτους για ενδεχόμενη επίθεση στο Μουντιάλ που θα γίνει στη Ρωσία το 2018.

Μετά τον Λιονέλ Μέσι, στο στόχαστρο του ISIS μπήκε ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε φωτογραφία όπου ο Γάλλος είναι αλυσοδεμένος, με το πιστόλι στο κρόταφο από έναν τζιχατζιστή και δίπλα του σημειώνεται ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι «εχθρός του Αλλάχ».

Όσο για τη λεζάντα της φωτογραφίας από πλευράς ISIS, αυτή βρίσκεται στο κάτω μέρος της και είναι η εξής: «Θα συνεχίσουμε να τρομοκρατούμε και να καταστρέφουμε τις ζωές σας».

Το πρώτο και όπως φαίνεται αγαπημένο πρόσωπο της νέας «καμπάνιας» των Τζχαντιστών φαίνεται να είναι ο άσσος της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Πριν τέσσερις ημέρες, εμφανίστηκε η πρώτη εικόνα που τον δείχνει να τρέχει αίμα από τα μάτια του και να βρίσκεται πίσω από κάγκελα φυλακής.

Η αφίσα γράφει «Μάχεστε εναντίον ενός κράτους που δεν γνωρίζει τη λέξη αποτυχία».

Σε άλλη αφίσα, που διέρρευσε, φαίνεται ένας τζιχαντιστής μπροστά από το γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες στη Ρωσία, με όπλο στα χέρια και δίπλα του έναν βομβιστικό μηχανισμό.

Το μήνυμα στην αφίσα είναι το εξής: «Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει. Απλά περιμένετε».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πώς να προστατέψετε το WIFI σας από τους hakers

Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας Καλλιθέας: «Στην Καλλιθέα της Αντίστασης και της Αλληλεγγύης δεν χωράνε οι φασίστες»