https://thecaller.gr/diethni/pethane-apo-koronaio-o-odigos-leoforeioy-poy-eiche-anevasei-exorgismenos-vinteo-me-vicha-epivati-choris-na-kalyptei-to-stoma/
in

Πέθανε από κοροναϊό ο οδηγός λεωφορείου που είχε ανεβάσει βίντεο για επιβάτη που έβηχε μπροστά του (vid)

Στο βίντεο, που είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο Jason Hargrove αναφερόταν στο περιστατικό με τη γυναίκα, που έβηχε ασταμάτητα προς την κατεύθυνσή του χωρίς να βάζει το χέρι, τον αγκώνα ή έστω κάποιο μαντήλι μπροστά από το στόμα της.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Πηγαίνουμε στις δουλειές μας για να συντηρήσουμε τις οικογένειές μας εν μέσω πανδημίας και κάποιοι βήχουν μπροστά μας χωρίς να βάζουν το χέρι στο στόμα τους. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είμαι έξαλλος γιατί αυτό είναι αδικαιολόγητο», φώναζε ο ίδιος, λέγοντας πως κάποιοι δεν έχουν πάρει στα σοβαρά ότι είμαστε εν μέσω πανδημίας.

Τέσσερις μέρες αργότερα, ο Jason Hargrove αρρώστησε και 2 εβδομάδες μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο, ο Χάργκροουβ πέθανε από κοροναϊό, με το πώς κόλλησε τον ιό να παραμένει ασαφές.

«Ο θάνατος του οδηγού λεωφορείου πρέπει να αγγίξει όλους στην πόλη του Ντιτρόιτ, θα πρέπει να αγγίξει όλους στη χώρα», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Μάικ Ντάγκαν, σε συνέντευξη Τύπου.

Οι οδηγοί λεωφορείων, πλέον, στο Ντιτρόιτ δεν ανοίγουν τις μπροστινές πόρτες τους ούτε συλλέγουν εισιτήρια ή χρήματα, είπε ο δήμαρχος. Οι άνθρωποι μπαίνουν μέσα από τις πίσω πόρτες των λεωφορείων.

Ο Hargrove, όμως, δημοσίευσε το βίντεό του πριν ο δήμαρχος διατάξει τις αλλαγές. «Είναι κάτι που θα το σκέφτομαι για πολύ καιρό», είπε σχετικά ο Μάικ Ντάγκαν.

Πηγή: thecaller.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Άθλιες συνθήκες επικρατούν και πάλι στις υπαίθριες αγορές τροφίμων της Γουχάν (vid)

Εικόνες φρίκης στο Εκουαδόρ: Σοροί νεκρών στους δρόμους και φέρετρα πλάι σε σκουπίδια (vid)