in

Η στιγμή που άγνωστος ρίχνει στις γραμμές του μετρό έναν επιβάτη (vid)

Δραματικές εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σταθμό του μετρό στη Μαδρίτη. Άγνωστος έρχεται από πίσω και χτυπά ανυποψίαστο νεαρό, ρίχνοντάς τον στις γραμμές, την ώρα που έρχεται ο συρμός.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”kosmos”]

Όπως φαίνεται και στο video, λειτουργώντας με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, ο 23χρονος πρόλαβε να τοποθετήσει το σώμα στο κενό δίπλα από τις γραμμές και να γλιτώσει έτσι τον θανάσιμο τραυματισμό.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στον σταθμό «Arguelles». Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Συνελήφθη μερικά λεπτά αργότερα από το προσωπικό ασφαλείας του σταθμού. Ονόματι Μπρούνο, ο 30χρονος από τη Βραζιλία ήταν γνωστός των αρχών, καθώς τόσο τον Ιούνιο όσο και τον Ιούλιο είχε εμπλακεί σε βίαια περιστατικά. Μεταξύ άλλων είχε πετάξει ένα αναμμένο τσιγάρο σε περιπολικό, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ισπανική εφημερίδα El País. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο 30χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ένας 8χρονος είχε βρει τραγικό θάνατο στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, όταν ένας άνδρας από την Ερυθραία τον πέταξε στις ράγες, την ώρα που περνούσε αμαξοστοιχία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τελετή ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων Καλλιθέας

Έφηβος έπνιξε την αδελφή του για τον κωδικό του WiFi